Ahojte koceny
Večer odlietame z mallorcy, kufor som teraz vážila na recepcii, má 20,5kg, a 3 príručne mame celkom plne, je to ok? Príručne mame všetci traja ruksaky v predpísaných mierach (v každom ruksaku mame vrecko na zips, kde mame tekuté veci do 100 ml po 3 kusy), čiže ak náhodou, dajú sa pekne stlačiť ešte. Letíme spoločnosťou Ryanair.
Ďakujem
ja som letela min. týždeň batozinu vazili na pase. takze mozno budes musiet priplatiť za nadvahu. ja by som radsej vyhodila 2-3 ks stareho oblecenia alebo nieco podobne
@kacena4 tu podpalubnuvazili? To robia vždy, nie? Skôr tie ruksaky ma zaujímajú
No veď podľa toho, aký máš limit.
@thereisabear ja netuším aký je limit vahovy pri príručnej batožine, nenasla som okrem rozmerov nič
@mimka1402 tak si šikovnejšia a nasla si to, ja pozerám priamo info k mojej letenke a tam váha nie je uvedena.
Ved ale keď človek nechce pomôcť a ma komentovat v štýle, že stačí použiť Google... Ani komentovať nemusí.
Wau, tak nabudúce sa nauč aj poďakovať. Zíde sa ti to v živote, keď nie si dostatočne samostatná na nájdenie jednoduchej informácie, ale radšej vytvoríš anonymnú diskusiu.. 🙂 Máš začo.
a akú batožinu máš vlastne zaplatenú? Podpalubnú 20kg?
Však ale si pozri, akú batožinu máš vlastne zaplatenú.
Príručná by mala mať do 10kg. Teraz som letela a nikto to neriešil. Máme vaky a väčšie ako je predpísaná veľkosť.
ako to je keď prekročím rozmer podpalubnej batožiny - kufra o 10 cm, dôležitá by mala byť váha tých 10 kg , či aj malé rozdiely rozmerov riešia? ak áno aké su pokuty- príplatky?
Podmienky batožiny a rozmery máš dane spoločnosťou, ktorou letíš. Riad sa podľa toho......