Batožina 1,5-ročného dieťatka do lietadla

19mejko
30. jún 2023

Ahojte, prosím vedel by mi niekto poradiť, kto letel nedávno leteckou spoločnosťou air horizont (HAT) či smie mať tak malé dieťatko svoju vlastnú batožinu a ak áno do koľko kg. V pokynoch je len písané kg na osobu, tak neviem ci do toho spadá aj dieťatko.

tenerifka
30. jún 2023

@19mejko je to charter, urcite si nekupovala letenky u tejto spolocnosti, lebo sa to ani neda, ale u nejakej cestovnej kancelarie. Urcite mas email na danu CK, alebo telefonne cislo. Tak sup sup, je to zalezitost 2 minut

luliu
30. jún 2023

@19mejko nemá nárok na batožinu, keďže predpokladám, že letenku nemá, bude sediet tebe na kolenách

jaskolka
30. jún 2023

Pokiaľ nemá vlastnú letenku a vlastne miesto, čo také malé dieťa, predpokladám asi nemá,tak nemá nárok ani na batožinu.

syslik81
30. jún 2023

je brana ako infant predpokladam takze ma narok na kocik plus prebalovaciu tasku -mne sa do nej pomestilo vzdy kopa veci ... to nikdy nemerali a nevazili ..

thereisabear
30. jún 2023

@19mejko radšej si to over. Je to všade inak, náš malý mohol mať normálne veľký kufor.

petamich
30. jún 2023

kazda letecka spolocnost to ma nejako, my sme teraz leteli napr. tiez je infant a mal narok na plnohodnotny kufor

19mejko
autor
30. jún 2023

@tenerifka to bolo prvé čo som urobila, ale každá letecka spoločnosť to ma inak a nevedeli mi ani oni povedať

petka2702
29. júl 2023

Dobrý deň, prosím Vás a koľko kg max ste si mohli zobrat batožinu cez tuto spoločnosť?

19mejko
autor
30. júl 2023

@petka2702 dobry den max 15 kg plus príručná batožina 5 kg. Prirucnu batozinu nevazili.Na dieťatko sme si batožinu nemohli zobrat ale zmestili sme sa v pohode.

petka2702
2. aug 2023

@19mejko Ďakujem za info, toto som našla aj na nete, no dúfala som, že je to mylna info, nakolko tiez ideme o tyzden a pol prvy krat s rocnym synom a teda jeho zoznam mam cez dve strany, tak dufam ze sa tiez v pohode pomestime, lebo neviem si to predstavit, nakolko som kedysi sama mavala okolo tej vahy, nuz budem sa musiet uskromnit :D Pekny den 🙂

19mejko
autor
4. aug 2023

@petka2702 nebojte to zvládnete🙂 prajem krásnu dofču🙂

rony7
15. júl 2024

@19mejko dobrý deň a tá batožina či sa odovzdáva musí mať aj nejaké rozmery alebo len do váhy sa zmestiť? Lebo mám doma taký maxi kufor, tak aby som vedela či si kvôli tomu nejaký zháňať či nie..

luliu
15. júl 2024

@rony7 kľudne.moze.byt maxi kufor 😉