Ahojte, prosím vedel by mi niekto poradiť, kto letel nedávno leteckou spoločnosťou air horizont (HAT) či smie mať tak malé dieťatko svoju vlastnú batožinu a ak áno do koľko kg. V pokynoch je len písané kg na osobu, tak neviem ci do toho spadá aj dieťatko.
Pokiaľ nemá vlastnú letenku a vlastne miesto, čo také malé dieťa, predpokladám asi nemá,tak nemá nárok ani na batožinu.
je brana ako infant predpokladam takze ma narok na kocik plus prebalovaciu tasku -mne sa do nej pomestilo vzdy kopa veci ... to nikdy nemerali a nevazili ..
@19mejko radšej si to over. Je to všade inak, náš malý mohol mať normálne veľký kufor.
kazda letecka spolocnost to ma nejako, my sme teraz leteli napr. tiez je infant a mal narok na plnohodnotny kufor
Dobrý deň, prosím Vás a koľko kg max ste si mohli zobrat batožinu cez tuto spoločnosť?
@19mejko Ďakujem za info, toto som našla aj na nete, no dúfala som, že je to mylna info, nakolko tiez ideme o tyzden a pol prvy krat s rocnym synom a teda jeho zoznam mam cez dve strany, tak dufam ze sa tiez v pohode pomestime, lebo neviem si to predstavit, nakolko som kedysi sama mavala okolo tej vahy, nuz budem sa musiet uskromnit :D Pekny den 🙂
@19mejko je to charter, urcite si nekupovala letenky u tejto spolocnosti, lebo sa to ani neda, ale u nejakej cestovnej kancelarie. Urcite mas email na danu CK, alebo telefonne cislo. Tak sup sup, je to zalezitost 2 minut