Ahojte. Premýšľam nad 4-5 dňovým pobytom v Barcelone uprostred februára. Hlásia tam 13-14 stupňové teploty cez deň. Myslíte, že sa to oplatí? Nebude tam zima?
Cestoval tam niekto teraz niekedy prosím?
Znama tam bola na Nový rok a tvrdila, že večer si dala na mikinu koženku
@mirage lebo ja som taká omrzlina že niekomu je teplo ale ja sa bojím mi bude zima, alebo zlé počasie a podobne 🥺🥺
@momoftwo35 ďakujem to mi celom pomohlo 😇 mám premyslené aj kam sa ísť pozrieť, ubytko vychádza cca 100€ na osobu, letenky to isté
Nemáš za čo, mesto tam bolo plné ľudí, slnko vie zohriať a taká káva na terase s prehľadom aj vo februári, terasy tam boli otvorené..Barcelona nikdy nesklame, určite choď!!!
Pozri sa čo všetko sa deje v Barcelone vo februári.Ja som ten nápad pre tento rok zrušila.v posledný týždeň ( naše prázdniny) tam pribudne 80 tis ľudí na akejsi megaakcii a s tým súvisia aj ceny ubytovania napr
Kludne chod, len si specialne over, ci je na ubytovani dobre kurenie. Na juhu to casto byva slabota. Bola som raz cez zimu v Spanielsku a tam to bolo ok, to sme boli na sluzobke a tedanie nejako nizkoropoctovo. Horsie to uz bolo v Grecku a Taliansku, tam na niektorych ubytkach kurenie nebolo, na niektorych bolo, ale velmi slabe. Bolo niekedy vnutri len okolo 10 stupnov a para isla z ust.
@janinah ja chcem ísť v prvej polovici februára
My ideme v posledný februárový týždeň, sú prázdniny a zároveň aj Mobile World Congress 2024, ubytko je drahšie ako inokedy ale letenky zase nestali veľa... Tak som zvedavá ci "nezmrznem" 😂
Sranda, ja som zase ten typ, že by som nešla. My sme tam boli pred pár rokmi na začiatku apríla a mali sme okolo 18-20 stupňov. Chystám sa tem tento rok znova, ale už by som chcela ísť v máji, alebo začiatkom júna. Ja mám radšej teplejšie počasie. Samozrejme, aj ceny sú potom vyššie, to je tak nejako automaticky
a prečo tej známej neveríš?