Barcelona vo februári

17. jan 2024

Ahojte. Premýšľam nad 4-5 dňovým pobytom v Barcelone uprostred februára. Hlásia tam 13-14 stupňové teploty cez deň. Myslíte, že sa to oplatí? Nebude tam zima?
Cestoval tam niekto teraz niekedy prosím?

Znama tam bola na Nový rok a tvrdila, že večer si dala na mikinu koženku

mirage
17. jan 2024

a prečo tej známej neveríš?

momoftwo35
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
17. jan 2024

@mirage lebo ja som taká omrzlina že niekomu je teplo ale ja sa bojím mi bude zima, alebo zlé počasie a podobne 🥺🥺

autor
17. jan 2024

@momoftwo35 ďakujem to mi celom pomohlo 😇 mám premyslené aj kam sa ísť pozrieť, ubytko vychádza cca 100€ na osobu, letenky to isté

momoftwo35
17. jan 2024

Nemáš za čo, mesto tam bolo plné ľudí, slnko vie zohriať a taká káva na terase s prehľadom aj vo februári, terasy tam boli otvorené..Barcelona nikdy nesklame, určite choď!!!

janinah
17. jan 2024

Pozri sa čo všetko sa deje v Barcelone vo februári.Ja som ten nápad pre tento rok zrušila.v posledný týždeň ( naše prázdniny) tam pribudne 80 tis ľudí na akejsi megaakcii a s tým súvisia aj ceny ubytovania napr

marianarem
17. jan 2024

Kludne chod, len si specialne over, ci je na ubytovani dobre kurenie. Na juhu to casto byva slabota. Bola som raz cez zimu v Spanielsku a tam to bolo ok, to sme boli na sluzobke a tedanie nejako nizkoropoctovo. Horsie to uz bolo v Grecku a Taliansku, tam na niektorych ubytkach kurenie nebolo, na niektorych bolo, ale velmi slabe. Bolo niekedy vnutri len okolo 10 stupnov a para isla z ust.

autor
18. jan 2024

@janinah ja chcem ísť v prvej polovici februára

bu1bu
18. jan 2024

My ideme v posledný februárový týždeň, sú prázdniny a zároveň aj Mobile World Congress 2024, ubytko je drahšie ako inokedy ale letenky zase nestali veľa... Tak som zvedavá ci "nezmrznem" 😂

vikusjk
19. jan 2024

Sranda, ja som zase ten typ, že by som nešla. My sme tam boli pred pár rokmi na začiatku apríla a mali sme okolo 18-20 stupňov. Chystám sa tem tento rok znova, ale už by som chcela ísť v máji, alebo začiatkom júna. Ja mám radšej teplejšie počasie. Samozrejme, aj ceny sú potom vyššie, to je tak nejako automaticky