Ahojte, uvazujem o predlzenom vikende alebo mozno aj celom tyzdni na Balatone. Pocula som same chvaly ako je tam vyborne. No vraj si treba vybrat tu spravnu cast. My sme rodina s dvoma detmi takze by som chcela nieco pokojne, s plytkym postupnym vstupom do vody. Nejake aktivity pre deti. Boli ste tam niekto? Dakujem vopred za vsetky rady a tipy. 😎
ja odporúčam Balatonlelle,krásne mestečko,cítili sme sa ako pri mori,ubytovanie ame našli priamo na mieste
No, v letoviskách zväčša vedia po anglicky, niekde nie, ale základné slová poznajú. 🙂 Ja maďarsky tiež neviem ani zaťať, ale v pohode sme zvládli. 🙂
@peneloppe my sme boli tiež s dvoma deťmi v Siofoku, bolo super,týždeň tam máš čo robiť
@lolonka nemecky a rukami nohami😄
Ahojte, oplatí sa ísť na Balaton "na blind"? Zatiaľ som boli len raz (vlani) cez booking.com, ale mne sa tie ceny vidia hrozne "prepísknuté". Nájdeme niečo aj bez rezervácie?
Ahojte babule, chystáme sa od stredy na Balaton, majú byť pekelné teplá, ale chceme stanovať, viete mi niečo fajne odporučiť, máme dve deti 5ročný a 2ročný....stanovanie máme v krvi🙂))
Mirka
Môže sa na Balatone voziť na vodnom skutry?
@barborka7870 nie
@liza68 aha,tak ďakujem a vieš to na sto percent?
@barborka7870 ano viem, uz 3 rok mame na Balatone plachetnicu
Oki, dakujem 😉 tak skúter necháme doma
S deťmi by som šla trebárs do Balatonfured, Zamardi alebo do Siofoku - v Siofoku je super pláž, veľa detských ihrísk a tak, ale je to také rušnejšie letovisko zas. Balatonfured a Zamardi sú také pokojnejšie. V Balatonfurede odporučam toto ubytko: http://www.booking.com/hotel/hu/fa1-4rjes-villa.... Bola som tam už dvakrát, prešli sme celý Balaton, takže sa kľudne pýtaj keď tak.