Babyhotel pri mori

lucretia7
23. jún 2014

Ahojte baby,
chcela by som vas poprosit, tie co ste uz boli pri mori s babatkom, vedeli by ste nam odporucit nejaky babyhotel? Alebo aspon hotel, kde maju vybavenie pre babatka a najma detsky bazenik, ihrisko a pod. Chceli by sme ist letecky, takze prosim ziadne Chorvatsko alebo sever Talianska. Nas maly by cestu autom nezvladol, nevydrzi v aute ani 3 hodiny. 🙂

su_san
25. jún 2014

@lucretia7 ahoj, my ideme letecky na Kos, hotel Royal Park a je to baby friendly hotel, podmienky sú super, detské menu, bazéniky, postielky, stoličky na krmenie, ihrisko, proste všetko,ale uvidíme aká bude realita, keďže ideme až od 28.júla ...a presne z toho istého dôvodu sme nechceli ísť autom, síce malý rád cestuje a v aute pekne spí, ale ísť aj 10 hodín mi príde veľa aj na dospeláka

olri
31. júl 2014

@su_san napises prosim ako bolo? My ideme tiez v auguste.dakujem

danulkaja1
9. júl 2015

@su_san ako bolo?boli ste spokojní s hotelom royal Park?ďakujem

su_san
9. júl 2015

@danulkaja1 výborne bolo, my sme boli spokojní...malý mal 1,5 roka, dali nám postielku pre neho a aj na ohrievanie fľaše a kočík zadarmo, predtým sme ale napísali do hotela e-mail po anglicky, majú na stránke taký formulár a ten treba vyplniť a poslať im a všetko nám dali pri ubytovaní a postielka nás už čakala na izbe...jedlo bolo chutné, ja som vyberavá, vždy som si vybrala, malý síce jedeniu veľa nedal, vzali sme mu aj príkrmy, ale on je špeciálny prípad 😀 more bolo pekné, čisté, pratali, boli ale trocha väčšie vlny, čo sa môj malý bojko bál sme-tam, ale inak piesok, pri vstupe asi 2 metre väčšie kamene, mali sme topánky do vody, muž nie, jemu to nevadilo, pláž čistili denne, lehatiek bolo dosť, my sme chodili okolo pol11 a našli sme stále voľné...bazény boli čisté, ale tam bol často problém nájsť miesto, lebo si každý obsadzoval uterákmi...čo sa týka výletov, boli sme raz pešo asi 2km do najbližšej dedinke či ako to nazvať a raz autobusom do hlavného mesta Kos na nákupy suvenírov...večer bol stále program pre deti, ale to v nečine, ruštine a angličtine, ale boli tma aj animátori z SK, tak sem-tam dačo povedali...tento rok sme si vybrali Turecko kvôli tým utečencom a celkovej situácii v Grécku...a ešte ma napadlo, je tam aj obchod ako v každom hoteli, ale je tam draho, no keď niečo zabudneš, tak sa dá kúpiť hocičo (napr. u nás nejaký antiperspirant 2,5 a tam bol za 6, alebo krém na opaľovanie u nás za 10 eur a tam bol za 22)...ak niečo, kľudne sa opýtajte 😉

olri
10. júl 2015

My sme si uzili paradnu dovolenku, nevahajte.ostrov je krasny,dva dni sme mali sice veternejsie ale boli vatsie vlnky.plaz nadherna,zametaju naplavene riasy.jedlo uzas,obrovsky vyber.animacie pre deti, slovenske animatorky.program aj pre teenagerov aj dospelych.hotel trosku osumely uz,tak 3*.ale cisty.mali sme apartman ale veeeelmi malicky.dva tobogany na vyjasenie.skvele obrovske palacinky.mali sme individualny transfer z letiska tak 20 minut.vylety sme si robili svoje,cestovky sme nevyuzili lebo mala ma citlive brusko a dost vracia tak lod sme vylucili.ale ostatni mali zazitky aj delfinov videli.

danulkaja1
10. júl 2015

@olri a v ktorom hoteli ste boli?

olri
10. júl 2015

@danulkaja1 Royal park