Baby friendly miesto na lyžovačku

queen_mary
14. okt 2022

Ahojte,

Hladam baby friendly miesto na lyzovacku. Slovensko, Rakusko - konkretne strediska a ubytovania.

Maly ma 3 roky a ide sa uzit lyzovat. Cize v stredisku by mala byt nejaka lucka, detsky cviciaci uciaci vlek.

V pripade, ak by lyzovat nechcel 😀 tak aby tam bola nejaka sankarska draha. Pripadne aktivity pre deti. Ubytovanie idealne hotel, kde je detsky kutik (a ideal aj bazen 😀) a idealne aj nejaka dedinka v pesej dostupnosti.

surama
14. okt 2022

@queen_mary Myslim, ze Monkova dolina v Zdiari 🙂

bluemoon24
14. okt 2022

@queen_mary nevim jak uplne si to predstavujes, ale pro uplne zacinajici deti je vhodna sjezdovka na Podbanskem, kdyz to spojite s ubytovanim v hotelu Permon (nebo Pieris), tak mate o program postarane. Pokud Rakousko, tak kousek za Vidni Semmering (sjezdovky narocnejsi, ale 5km sankarska draha)/Stuhleck (detske sjezdovky a jednodussi pro zacatecniky), vzhledem k tomu, ze centra jsou od sebe vzdalena cca 5km, v pohode to umite spojit. S hotelem tam neporadim, ten kde jsme jezdili my je aktualne zavreny.

kiki68
14. okt 2022

@queen_mary jednoznacne za mna Katschberg v Rakusku, Korutansko. A konkretne hotel Falkensteiner. Maju aj detsky wellness, vyborna kuchyna, obrovska herna s dozorom v hoteli a indoor ihrisko, vsetko prisposobene detom ( na izbe aj umyvadlo a prebalovak pre deti). Zjazdovky mas hned vedla hotela, cize ides iba na lyziach cez cestu a uz nabehnes na trate ako chces. Ja som bola vtedy tehu a kamosi s 2 detmi, 5 rokov a druhe 9 mesiacov.Este dodam, ze 5 rocny mal cely cas kurz s instruktorom a na zaver dostali medailu a pohar za finalny zjazd.

hori
14. okt 2022

Tále - hotel Partizán, Podbanské - hotel Permon, Nový Smokovec Jakubkova lúka - hotel Átrium, Jasná Biela púť - hotel Sorea SNP alebo Družba, Lučivná pri Svite - hotel Končistá, Donovaly - Sporthotel, Ždiar Strednica - penzión Ždiaranka, Bialka Tatranská - hotel Terma Bania.
Toľko naše skúsenosti so somárskymi lúčkami pre začiatočníkov. 😎😂👍😘

queen_mary
autor
14. okt 2022

@kiki68 ahoj, tak sme si bookli ten falkensteiner funimation katchberg - vyzera to uzasne!! A cena priazniva na to, ze je to all inclusive (aj s alkoholom pre rodicov 😀).

queen_mary
autor
14. okt 2022

@bluemoon24 ahoj, presne nieco ako je podbanske, len to uz pozname 🙂 ale uz som nasla podla tipu nizsie.

queen_mary
autor
14. okt 2022

@hori hello, dakujem za tipy 😁 presnw som hladala take ako partizan, podbanske. Po Atriu som tiez poskulovala. A dakujem za tie dalsie menej zname tipy - presne take chcem popozerat aj do buducna 🙂

hori
15. okt 2022

@queen_mary ej, pozerám aj ja ten Katschberg, veru, vyzerá to úžasne! 😘 Tam ide rovno spred hotela nejaká lanovka, či čo to je?
@kiki68

kiki68
15. okt 2022

@hori ano ide tam hned vlek a na druhu stranu ide taky posuvny pas a potom vlek hore

kiki68
15. okt 2022

@queen_mary ako tam je to naozaj super, mne tam velmi chutilo, aj deckam chutilo. No hlavne je to prisposobene detom a rodicom. Mne sa pacilo detske umyvadlo na izbe, lebo vzdy dvihat dieta je naozaj otrava. Prajem krasnu dovcu, my tiez pojdeme asi dalsi rok s tymi znamymi. Akurat na uplne mini babo odporucam vziat aj nosic, lebo s kocikom sa tam horsie chodi. Okolo su inak krasne sankarske drahy, sane sa daju pozicat. Ako Katschberg nie je nejaka tazka trasa na zjazdy, ale je to super pre celu rodinu

dididudu
17. okt 2022

Pripnem sa

milonz
22. feb 2024

Super miesto pre zacinajucich a pre rodiny s detmi. https://www.bergfex.com/sillian/panorama/