Baby friendly hotel Slovensko - top hotel pre deti

sandyza
7. mar 2019

Ahojte dievcata, zvazujem v lete pobyt na slovensku v nejakom peknom prostredi, ubytko s programom, hotel s bazenom, kutikom a vonkajsim ihriskom. POzrela som si babyfriedly hotely ale webstranka a vasa skusenost su dve rozne veci. Ak mate konkretnu skusenost s niektorym hotelom budem rada za nazor a urcite to pomoze aj inym maminam.
Hotel Slovan
Hotel Partizan
Hotel Chopok
Villa Betulla
HOtel Grand
Atrium HOtel
Hotel Sitno
Hotel Permon
Hotel Druzba
Hotel Avena
Sorea Titris

kerstina
7. mar 2019

Nemam osobnu skusenost, ale kamoska chodi kazdy rok do hotela Sitno s kamoskami a detmi. Deti vraj cely den pomaly nevidi (aktivity, hry,..) a s kamoskami si vychutnava proseccko🙂

kerstina
7. mar 2019

Ja som bola v hoteli Grand a hotel Borovica, a bolo tam neskutocne vela deti a ocividne si to uzivali🙂

sandyza
autor
7. mar 2019

@kerstina to sa hodi;)

vroni
7. mar 2019

Poznam Sitno, Atrium a Partizan.
Sitno je uplna bomba, programy, animacie, vybavenie, proste top (aj ked neviem, ako to vyzera mimo sezony)
Atrium je fajn. Menej premakane, menej vybavenie a ceny rovnake, Ale este stale velmi vysoka kvalita, na mile vzdialena beznemu standardu
Partizan ponuka bezne hotelove sluzby, cez sezonu plus animacie, dobry standard za vysoku cenu. Je nedavno zrekonstrovany, Ale za detsky hotel by som ho neoznacila ani omylom.

seahorse27
7. mar 2019

Odporucam Sitno, pre rodiny s detmi uplny ideal. Boli sme tam niekolkokrat.

zuzu1304
8. mar 2019

@sandyza hotel grand jasna 👍