Bábätká a cestovanie lietadlom

anika159
28. mar 2012

Ahojte mam otazocku, mate skusenosti s cestovanim lietadlom s babatkom? od kedy moze lietat? prosim ak mate skusenosti napiste...sme s priatelom rozcestovnai neustale a nech sa tesime uuplne najviac je mozne ze budeme musiet uvazovat aj nad tymto....

lubina
28. mar 2012

@anika159 Deticky a aj babatka nemaju s lietanim problem (samozrejme ak nie su nejako vazne chore). My sme so starsou dcerkou leteli ked este nemala ani 4 mesiace. Ja som mala vacsi stres ako ona ☹ . Ale bolo to ok, prespala.No a odvtedy som s nou letela napriec Europou uz ani neviem kolko krat a dokonca aj sama. A teraz uz lietama aj s mladsou, cize dve deticky a pohoda. Neboj zvladnete to 🙂

anika159
autor
28. mar 2012

hlavne mi ide o maleho ma sa narodit koncom maja a je mozne ze v decembri budeme letiet asi dlhsi let smer amerika...naozaj sa toho bojim...lhlavne aj kvoli tomu meniacemu sa tlaku a tak dalej...ved ked dietatku zalahne v usiach a boli ho to nevie ako na to...chapem co myslis ze si mala vacsi stres ako ona...ja ho mam uz teraz...

bubelko
28. mar 2012

@anika159 aby mu nezalahlo v usiach - pri pristavani a vzlietani - mozes ho kojit, ak nebudes kojit dat flasku s mlieckom ci vodickou alebo jednoducho cumlik. a ak pojdete na dlhy let, mozes si v leteckej spolocnosti zabezpecit vanicku, v ktorej moze pocas letu lezat.
inak tema o cestovani s detmi tu uz je:
https://www.modrykonik.sk/forum/dovolenka-v-zahranici/cestovanie-lietadlom-s-malymi-detmi-ake-to-je/
mozes sa opytat aj tam. pripadne si to preluskaj, dost sa tam o lietani - aj na dlhe vzdialenosti popisalo 🙂

danu
29. mar 2012

@anika159 opytaj sa v teme na ktoru ti dala link bubelko