Cestuje niekto v aug.- 10.7.-19.7.? 😉 My máme v pláne autom cestovať z východu,,poraďte-ktorým smerom je naj..
V prípade cestovného poistenia,, ktoré je naj,aká poisťovňa?
Vopred ďakujem za odpovede..😉🤗
Treba si zistit kedy maju turci ramadan. Do bulharska sme presli uplne bez zdrzania na hraniciach, spat sme chytili koniec ramadanu, kedy sa turci pracujuci v rakusku presuvali cez bulharsko spat do rakuska. Na hraniciach sme cakali 20h, pretoze ich dost podrobne prezerali
Ahoj, my ideme tiež prvy krát autom do BG, s dvoma malymi deťmi. Ideme do Byala to je nad Obzorom. Zaciatkom augusta. Pravdepodobne cez Rumunsko, pretože sa bojíme čakania na Srbských hraniciach.
Vám z východu je lepšie ísť cez RO máte to bližšie a je tam novy úsek diaľnice.
Nájdi si v diskusiách príspevok Autom do Bulharska, je z minulého roka a sú tam aj pani ktorí chodia pravidelne do BG z východu 😉
@3009 preco tu zavadzas ze je riskantne ist cez RO,a prepadavaju auta ,vela filmov pozeras,idem 5 krat autom a o nicom takom som nepocul, ani nevidel
@anetta85 normalne bez problemov, ides cesty lepsie ako u nas co sa tyka kvality,a kedze ides z MI a do Kraneva urcite lepsie ist cez Ro pokial nechces robit kilometre do bludu
a mimochodom skoda bolo otvarat novu temu stacilo najst Autom do Bulharska a toto vsetko a to poistenie rozoberat tam, teraz sa tu budu pliest 2 rovnake temy
@anetta85 Fakt je asi zbytocna nova Tema autom do BG.Ale len tak okrajovo ohladne Kraneva chodil som tam roky a je to moja srdcovka,ale zistil som,ze ked doplatim 10 eur mam iny standart.Neviem kam idete do Kraneva,zastavim sa tam kazdy rok,ale mam pocit,ze uz roky sa tam nic nedeje.Jedna velka dedina z hlavnou ulicou,ale netvrdim,ze
ju nemam rad.
@anetta85 tu si mozes pozriet cestu je tam este viac moznosti.ale aspon tie porovnaj casy ,km,v tom nemas zapocitany cas cakania na hraniciach
https://www.google.com/maps/dir/Strážske,+072+2...
Ďakujem vám, a ešteraz sa vám ospravedlňujem, že som otvorila novú diskusiu....
@anetta85 my sme pred 2 rokmi aj rok predtým boli autom v Bulharsku aj s dvoma deťmi. Ono to závisí aj kam idete do Bulharska. Ak idete smer Varna a vyššie - Albena..., tak môžete ísť aj cez Rumunsko, ale ak idete Slnečné pobrežie a nižšie, tak určite cez Srbsko, Sofia a diaľnicou na Burgas. My sme nešli non-stop, ale sme preslali pri ceste tam aj späť v Niši - Srbsko, takže sa to dalo. Non-stop je to myslím veľmi namáhavé.