Autobusom do Splitu alebo Trogiru

mija_ja
10. apr 2018

Ahojte, mohli by ste mi prosím odporučiť nejakú autobusovú spoločnosť s pohodlnýmí autobusami a rýchlou prepravou? Cestovala by som s malým, takže ideálne odchod na večer ísť a ráno aby sme tam boli. Bolo by super s WC . A hlavne sedadlá aby sa dali dobre sklopiť na ležanie a dostatočný priestor na nohy..to kôli babičke má problém s kolenami. Aby som vysvetlila, chodievali sme vlakom,ale tie tento rok porušili, autom si netrúfam, tak zostáva nám už asi len bus. Ďakujem 🙂

hettinka
10. apr 2018

@mija_ja skús sa popýtať v CK, či by ti vedeli zabezpečiť len dopravu. Cestovky vždy chodia na noc aj tam, aj spat a diaľkové autobusy sú pohodlne asi všetky, aj núdzové wc majú. Ale so sklapanim sedadiel až do lahu to nevidím ružovo. Ja som busom prešla celu Európu, je to v pohode.

fefe123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mija_ja
autor
10. apr 2018

@hettinka Ďakujem, tak do lahu jasne že nie, to by chudaci za nami mali naše sedadlo na kolenách :D Ale či sa dá aspon ťak aby nelietala hlava na všetky strany a rano dolamany krk. Je dosť miesta aj na nohy, daju sa vystriet nejak pod sedadlo predomnou?

hettinka
10. apr 2018

@mija_ja ja som naposledy bola autobusom v Londýne, späť cesta jedný ťahom, to už bolo dosť náročné, ale do HR to nie je tak ďaleko.
Oni tie moderné busy majú tvarované anatomické sedačky a pod nohami som mala takú opierku. Na veľké spanie to nie je, ale zdriemnúť sa dalo. Určite viac miesta, ako v lietadle.

nikoletah
10. apr 2018

RegioJet bude chodit kazdy piatok a sobotu spat. 47 ci kolko na osobu. 😌 mali reklamu na fb

mija_ja
autor
10. apr 2018

@nikoletah Ano , tych som dnes videla 117 obojsmerne na osobu. Len mna zaujimali skôr praktické skúsenosti s konkrétnymi spoločnosťami 🙂

fefe123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikoletah
11. apr 2018

@mija_ja skusenosti nebudu kedze budu to mat 1.rok