Autobusom do Chorvátska - apartmán

beak
10. jún 2024

Ahojte, má prosím niekto skúsenosť s CK Satur, dovolenka autobusom, Chorvátsko, v apartmáne. Príchod je v skorých ranných hodinách na ostrov Krk, apartmány nemajú recepciu ako hotel, kde by sme mohli počkať alebo si odložiť batožinu.

cukroska
10. jún 2024

@beak Boli sme cez CK Satur naša prvá spoločná dovolenka,ale len raz. Batožinu niekde dovolia odložiť hneď kde je nejaká recepcia. Ale keďže píšete,že tam.nie je (čo si myslím,že je) tak určite si necháte niekde v autobuse. My sme si vždy pripravili tašku ,kde som dala veci na pláž a išli sa kúpať k moru. My chodíme autom takže vždy to tak robím Aj nám sa stáva,že prídeme niekde skôr ako sa dá ubytovať.

beak
autor
11. jún 2024

@cukroska Pytala som sa, odpovedali , ze niekedy je moznost ubytovania skor, ak je volna izba. Nic viac. Tak len budem dufat, ze ma o piatej rano nevysadia aj s kuframi a autobus pojde dalej. Ja by som to zvladla, ake s dietatom je to horsie.

lilianka28
11. jún 2024

@beak Nemyslím si, že autobus pôjde ďalej. Šoféri musia mať povinnú prestávku na oddych. Neviem ako je to teraz, ale kedysi to bolo tak, že ráno prišiel autobus, šoféri mali povinný oddych a poobede brali zase končiaci turnus ľudí späť na SK.

belllinka
11. jún 2024

@lilianka28 myslíš, že celý autobus bude ubytovaný v jednom apartmánovom dome? Iste nie. Budú na viacerým miestach a asi aj po viacerých dedinách a on ich bude postupne vysadzovat.

lilianka28
11. jún 2024

@belllinka No tak to už ja neviem aké zloženie budú mať, to by sa mala opýtať v CK. Ja som len napísala, ako sme boli my pred rokmi a že neviem ako je to teraz. A áno, vysadili nás na jednom mieste, a ubytovaní sme boli v 3 apartmánových domoch v jednej dedine. Zvyšok bol tak ako som napísala vyššie.
My sme o tom vedeli dopredu ako to bude, informovala nás CK.

cukroska
11. jún 2024

@beak myslím si ,že cestovka zabezpečí úložné miesto batožiny. Nám pamätám vyhradili miesto na odloženie a tiež sme mali apartmán v inej budove. A zobrali sme si len tašku na kúpanie a doklady všetky. Teda cennosti a zložili sme sa na pláži a vždy jeden mal na starosti doklady .Teda striedali sme .Muz nosí vždy kapsičku ja tašku a tak sme sa boli aj poprechádzať .Skúšky ostali na pláži to nezoberie nik a osobne veci zo sebou. Tak robíme aj autom .Teda stalo sa nám,že sme prišli do Grécka skoro ráno. Parkovanie sme mali v hotely zabezpečené a išli zatiaľ na pláž a pozrieť okolie kým pripravili izbu. Nebojte sa dobre bude.

cukroska
11. jún 2024

@beak my sme to mali práve naspäť horšie. Teda za nás nedomyslené .Obchod bol o piatej večer a odchod z hotela do 11h. Tiež kufre ostali u nich a asi 2 hodiny pred sme di musel zobrať a čakať na tráve to bolo také čudné. Od vtedy už muž si povedal,že pôjdeme o rok autom skúsiť Chorvátsko .Že to zvládne v pohode. A od vtedy už nikdy sme cez cestovlu neboli. Autom sme prešli Bulharsko,Grécko aj ostrovy ,Taliansko. Držím palce a peknú dovolenku 😊

beak
autor
11. jún 2024

Dakujem, ozvem sa ako to skoncilo

beak
autor
11. jún 2024

@cukroska Ja nemam auto ani muza, preto to tak riesim. Idem sama so synom. Skoda, ze cestovka je tak stroha na informacie. Ja by som si ochotne aj priplatila za skorsie ubytovanie.

cukroska
11. jún 2024

@beak nebojte sa určite to dobre dopadne. Satur je spoľahlivá CK a určite nebude žiadny problém. Nas určite neodradila cestuvka a keby ste nemali inú možnosťi šli by sme znovu .Netrápte sa dopredu jr zbytočne sa stresovaŕ. Tešte sa na krásne Chorvátsko a ako si SPOLU so synom užijete more a oddych 😊😊

cukroska
11. jún 2024

@beak a máte sa načo tešiť určite. Boli sme na ostrove Krk pred 14 rokmi síce,ale more bolo nádherné tyrkysové. Budete sa mať krásnu dovolenku.

beak
autor
11. jún 2024

@cukroska Dakujem krasne