Ahojte chceme ísť na dovolenku do Bulharska autobusom s Bratislavy aj s troj ročným dieťaťom …v autobuse sa da aj ležať či spat s dieťaťom počas cesty ? Ako to tam prebieha da sa to zvládnuť tá cesta autobusom ? Sú tie autobusy aj na spanie
@magarigijaga my sme kedysi isli s muzom busom do Bulharska, autobus mal specialne sklapacie sedadla, ktore vytvorili suvisle plochy na lezanie dole a hore. My sme vtedy isli z Kosic a teda cesta bola utrpenie, pretoze je to fakt daleko. Vedla nas cez ulicku bola rodinka s dvomi mensimi detmi, obe deti dostali v noci hnacku a nepreslo ich to az do vystupenia. Chudatka si to riadne odtrpeli. Uzby som tak nesla a s dietatom vobec nie. Ak autobusom, tak max niekam do Chorvatska, ze si clovek vecer nastupi a rano vystupi.
Ak máš rozum pôjdeš bližšie. Cesta trvá nekonečne aj pre dospelého. K tomu spánku - sú to obyčajné autobusy, spí sa na sedadle alebo odvážnejší aj v uličke.
@magarigijaga s trojročným dieťatom nie, kmotrovci boli ešte pred deťmi vo dvojici, jedna cesta bola trvala 36 druhá 30 hodín, povedali že nikdy viac. Dieťa sa možno aj vyspí dospelí určite nie
v autobuse sa nedá ležať. Chúďa dieťa
urcite nie, v tejto dobe ked letenky nestoja majland... raz sme boli v grecku autobusom - bolo to fajn, bez deti sme to vydrzali lebo ine moznosti velmi neboli ale uz nikdy viac
Nesla by som a uz vobec nie s takym malym dietatom, radsej dovolenka na slovensku ako sa trmacat hodiny a hodiny autobusom... 3 rocne sa tam ojasi.
Bola som este za studenskych cias a uz nikdy viac!!! Radsej na Siravu ako toto znova absolvovat.
V zivote by som toto nepodstupila, a duplom nie s dietatom....len blazon sa na take nieco odhodla
ani za kus zlata ako konská hlava...
Podľa mňa je to veľmi zly nápad ísť autobusom s tak malým dieťaťom do Bulharska. Tá cesta je nekonečná, sedadlá sa nedajú dať do úplného ľahu, iba sklopiť. Nehovoriac, že asi neplanujes mať dieťa v autosedačke, čo mi príde veľmi nebezpečné.
🤦🏼♀️… prajem veľa pevných nervov
@magarigijaga ja som bola s dcerou v grecku najstarsou. Vtedy sa este vela cestovalo aurobusmi. Mala vtedy 6rokov. Ona bola kludne dobre dieta cesta bola v pohode a to este boli tlacitkove mobili takze ziaden telefon po ceste. Akurat si citala knihu a hrala sa s barbie. Sedadlo sa dalo iba trochu sklopit. Isli sme rano o 700 z kosic v grecku sme boli dalsi den cca 10 hodine rano. Ty musis vediet ake mas dieta ci vydrzi cestu len prakticky sediet. Je viac zastavok takze sa aj prebehne. Ja s mojimi dlasimi detmi syn 9by som sla ten by problem nemal hlavne tam horsie nazad. So 6rocnou by som neriskovala ta by tolko sediet nevydrzala
@magarigijaga bola som raz a už nikdy v živote..
@magarigijaga preboha, my sme boli,ked som mala 10r,no to bolo utrpenie, ta cesta, trvala 27h, nikdy viac. Po tej ceste mi bolo este 3-4 dni zle. Nehovoriac o tom,ze wc v buse bolo pokazene a sofer stal kazde 3,5 ci 4h.Ved lietadlom si tam do 2h v pohode.
Bola som v grécku autobusom 3 krát..ako mladý človek..nikdy by som to svojim deťom neurobila...
Ja som s dieťaťom ledva prežila 2 a pol hodinovú cestu a už som nevedela ,,skudy kam,, a nie to ešte 30+ hodinovu cestu.... letenky nestoja milióny
raz som tak bola a stačilo, utrpenie pre dospelých aj deti. Ak musíte ísť autobusom, tak pozeraj taliansko lignano, bibione, tam prídete za 8-10 hodín. Bulharsko je deň busom, lietadlom si tam za pár hodín. Lacnejší bus by mi nestál za moje nepohodlie. Dovolenku nechcem začínať bolavým telom, chcem si tam oddýchnuť.
Nikdy, nikdy, nikdy viac. Raz v živote som niečo také hrozné absolvovala, a to som mala 15 rokov. Vtedy som si povedala ze nikto ma už na takú torturu nedostane.
A ísť tam s 3 ročným dieťaťom? Však to budú galeje pre všetkých, ako vam to vôbec mohlo napadnúť? Keď tak, jedine lietadlom, alebo pozerať niečo, kam sa dá dostať do par hodín. Nie Bulharsko, preboha!
Ahoj ...bola som autobusom pred 18 rokmi,dalo sa to vydržať...vedľa sedel s mamičkou chlapec tiež okolo troch rokov...dodnes ho s mužom spominame ako to bravúrne zvládol...dnes ,keď sa pozriem na svojho synovca päť rocneho,tak by som mala obavy.Ty si poznáš najlepšie dieťa.A popravde som sa včera vrátila z Bulharska ,ale
sme boli letecky a ti poviem ze autobusom už teda nikdy🫣😉
Vieš koľko trvá cesta ?
Už nikdy viac by som tam autobusom nešla /boli sme dávno/.
nedá sa tam ležať, max si trošku sklopiť sedadlo,a aj to len tak, aby si nezavadzal tomu za tebou.