Aquatermal Dolná Strehová

2xmama
7. júl 2022

Dobrý deň,
prosím Vás, chodievate niekto počas leta do hotela Aquatermal v Dolnej Strehovej?
Len by som sa chcela opýtať, ako je to s lehátkami, či ich je tam dostatok, alebo si ako ubytovaný hosť budem musieť privstať a obsadzovať si lehátko, lebo toto sa nám bohužial stáva všade, že sú lehátka obsadené hosťami na jednodňový vstup a ubytovaní hostia, ktorí prídu po raňajkách k bazénom, to majú "nastátie". Ďakujem.

beata110
7. júl 2022

@2xmama treba si privstat a obsadit

katarinka1211
7. júl 2022

@2xmama zdravím,my sme tam boli minulú sobotu a s lehatkami sme problém nemali vôbec. Prišli sme síce len na pár hodín, po 10.30 ráno, dnu pri bazénoch nebol nikto, takze lehatka boli všetky voľné a taktiež vonku ich bol dostatok 🙂

2xmama
autor
8. júl 2022

@beata110 joj... Ďakujem.

2xmama
autor
8. júl 2022

@katarinka1211 Ďakujem, snáď nebude nátresk ani v našom termíne. Prinajhoršom sa hodíme von deku.

lucina1100
13. aug 2022

Dievčatá, prosim vas kde by som nasla ubytovanie v termálnom kúpalisku v Strehovej? Ale nie v hoteli, ale súkromne v tom areály. Lebo my nechceme byt v hoteli. Dakujem 😊

2xmama
autor
13. aug 2022

@lucina1100 Za hotelom su male chatky, budu sukromne. Aj kemp pre karavany. Ale okolie je dost neupravene, neudrziavane.

timilv
13. aug 2022

@lucina1100 my sme boli v Strehovej tento rok.
Hotel a kúpalisko boli super, ale to okolie kde sú súkromné chatky je naozaj škaredé...

lucina1100
13. aug 2022

@timilv a nerobi to hanbu termalu? malo by to byt take pekne na urovni vsetko tip top.
My sme do chatiek chodili ako deti pred 20 rokmy a to bolo top, tam este nebol hotel nic iba bazeny a chatky, ale to bolo vsetko krasne udrziavane, vsade cisto, o cely areal sa starali pekne no to bolo naozaj top, ale teraz? no chceli by sme dade ist s malym, do dakeho termalu, ale ubytovanie aby nebolo v hoteli ale dakde sukromne v tom arealy, kvoli tomu, ze musim varit syncekovi stravu neviete mi poradit? sturovo, alebo niekde inde?

timilv
13. aug 2022

@lucina1100 ono to zpredu ako sa prichádza k hotelu nie je vidieť. Ale keď sme sa večer išli prejsť mimo hotela a zašli k tým chatkám, tak tam to bolo neudržiavané, miestami tam bolo cítiť odpadky... Ale kúpalisko bolo naozaj pekné, čisté, nebolo preplnené, vždy sme našli voľné lehátka.. A o hotel bolo tiež vidieť, že sa starajú.
Úprimne, neviem kto má na starosti okolie chatiek, možno len ich majitelia, ale bolo vidieť, že to majú v paži.
Poradiť veľmi v súkromí neviem. Ja nemám rada Štúrovo a keď niekam ideme, vždy ideme do hotelov. Viacerí naši známi chválili tento rok kúpalisko Nové Zámky, ale to sme nestihli vyskúšať, lebo som musela ísť na rizikové, tak neviem aké to tam je

lucina1100
13. aug 2022

@timilv A to Sturovo nevies ci tam v arealy nemaju dake chatky alebo ubytovanie nie v hoteli? no moj syncek je vegan, a velky jedak, too znamena, ze v hotely by som mu urcite vedela vybrat vhodnu starvu zo svetskych stolov, ale ekdze on rad papa chcel by jogurtik, chcel by toto hentoto co on vsetko nesmie, a toto je kamen urazu, ze mu nemozem dat co on chce preto ubytovanie kde mozem varit a kde sa nemusim tlacit medzi milion ludi kedze vsade kovid a taketo veci.
A strehova je velmi pekna na velmi vysokej urovni, aj stravu maju dobru vsetko.