Ahoj, nemate niekto kontakty na sukromne apartmany v Taliansku, oblast Toskansko? Este sme v Taliansku nikdy neboli, neviem kde mam nieco hladat. Nechceme ist do hotela. Hladam ubytovanie pre 4 osoby, najlepsie 2 spalne a kuchyna, alebo kuchyna so spalnou a 1 spalna. K moru do 700-800 m. More vhodne pre deti, nie moc hlboke. Ubytko pre 2 dospelych a 2 deti. Pripadne ma potesia vase typy ktorej oblasti sa vyhnut atd. Pozerali sme apartmany v oblasti Livorno, jedine tam sme nieco nasli, ale recenzie neboli bohvie co vraj je tam v noci citit smrad z blizkej ropnej rafinerie :( Za vase typy, ponuky vopred dakujem .
ahoj, určite si pozri na booking com, my takto vzdy hladáme ubytko, a máš tam pri každom aj hodnotenie cestovateľov, aj číselné - priemer, aj slovné, čo presne tam bolo ok a čo nie. Tu je už rovno vyselektované toskánsko - http://www.booking.com/searchresults.sk.html?region=910&aid=933751. A môžeš si tam naľavo vyselektovať všetko čo chceš - more, cena od do a aky typ ubytovania chceš.
My takto vždy bookujeme a zatiaľ sme boli spokojní, a v Toskánsku dokonca nad očakávanie - ale my sme vtedy nehladali kvoli moru ale kvôli spoznávaniu krajiny, a bol to super domcek na kopci s vinicou pod oknami, úplný sen 🙂.
ahoj, my sme boli v Toskansku minuly rok. Boli sme ale cez slovensku CK http://www.juventour.sk/hladanie?Text=massa Boli sme presne tu. Marina Massa je mestecko kde normalne byvaju obyvatelia. Preto sme na plazi mali uplne malo ludi. Bolo to skvele. Oni este aj chodievaju cez obed na siestu domov. To nas tam ostalo zo 20 ludi. Vrelo oodporucam. Pokial ale hladate nieco rusnejsie tak odporucam Viaregio alebo Camaiore. Tak sme si urobili vylet. A odporucam urobit si vylety aj do mesta Pisa a Lucca.
Boli sme sa tam pozriet. Je to strasne dlhe mestecko s mnozsrvom plazi. Je to idealne pre male deti. Plaz je krasne piesocnata a more samierne zvazuje. Takze v pohode sa pohraju. Viareggio je ale take mestecko vhodne na nakupy. Popri plazi je mnozstvo znackovych butikov. Ale pride mi take z tych drahsich.
My sme byvali v mestecku Cecina, sice dalej od mora, chodili sme autom, ale urcite su tam apartmany aj blizsie. Plazi je tam viac a boli sme velmi spokojni 🙂
@mimado neda sa asi vybrat konkretny apartman. Tieto konkretne apartmany su No name. Preto je asi aj cena taka aka je. Ale urcite sa da dat do poznamky, ze max do xxx m. My sme boli tak 350-400 metrov. Vzdusnou ciarou to bolo menej. Apartman bol jednoduchsi, ale velky a čistý. Tak že nám to vyhovovalo.
Ahoj. Aj my ideme do Talianska, tiež prvý krát 🙂 Hľadala som niečo v blízkosti Pise, aby sme tam mohli ísť pozrieť, tak som natrafila na mestečko Viareggio(dokonca ani Firenze nie je ďaleko) a apartmán som našla na stránke ownersDirect.co.uk. Cez tú stránku som kontaktovala majiteľku a potom už s ňou som riešila detaily. Všetko vyzerá byť super..len tá dlhá cesta ma desí 😖 Ideme totiž autom. Skús tam pozrieť, možno nájdeš ešte niečo voľné pre menej osôb, veľa ponúk som videla pre 4-6 osôb, my ideme až 10ti 🙂