Apartmanija.hr - zlá skúsenosť

dudka77
25. máj 2020

V žiadnom prípade si nehľadajte dovolenku v Chorvátsku cez portál apartmanija.hr, nemajú overených vlastníkov domu a bohužiaľ propagujú aj podvodníkov. 4 rodiny sme prišli o peniaze, teraz to riešime cez Interpol. Je to smutné nakoľko chodíme do Chorvátska veľmi často a radi ale po tejto skúsenosti som na Chorvátsko zanevrela.

ina009
25. máj 2020

ktorých apartmánov sa to týka? alebo viete zverejniť aj mená?

dudka77
autor
29. máj 2020

Dobrý deň, my sme si rezervovalai Adria v Privlake a jedná sa o meno Ana Košutic má viac apartmánov.

ina009
29. máj 2020

@dudka77 no som rada, že sa to nezhoduje s pani s ktorou sme my telefonicky a mailom dohodnutý. Tiež som cez tú stránku objednávala ale dám si do budúcna pozor.

dudka77
autor
1. jún 2020

@ina009 dúfam, že Vám to dopadne dobre lebo my už peniaze neuvidíme.😢

ina009
2. jún 2020

@dudka77 a ako sa Vám to stalo? Ako ste to zistili? Lebo my sme zaslali zálohu a komunikáciu máme iba mailovú, stále s namy komunikuje dufam že neprídeme tam a nikto nikde :D

dudka77
autor
17. jún 2020

chceli sme vrátiť peniaze späť nakoľko sme to mali v zmluve a už sa neozvala. Tak sme jej volali, najskôr nám potvrdila, že nás eviduje a presviedčala, že aby sme si to rozmysleli a neskôr to poprela a tvrdila, že daná e-mailová adresa nie je jej a ktosi jej ju napadol. Máme dôkazy, že klame.