Prosim Vas, fakt ma more v andaluzii (Malaga) v septembri iba 22C? Kde je teplejsie more vramci spanielska ? (pevnina, nie ostrovy)
Ja som bola v andaluzii na zaciatku augusta a teda more nebolo extra teple 😅😅
@shewinka ja som bola v juli a teda .. bolo studene.
Skus pozriet Costa del Maresme alebo Costa Brava, je to severna cast, Katalansko, napr. Callela
content://com.android.chrome.FileProvider/images/screenshot/1681583517935262575206.png
Podla tohto https://sk.seatemperature.net/current/spain/cos... jul az september 28-29 st.
Strávila som v Malage celé minulé leto. Je tam krásne, teplo ale teda more nemalo viac ako cca 24 stupňov. Takže ak hľadáte teplé more ( prípadne ak máte malé deti), túto lokalitu by som nevolila.
Burlivost mi fakt nevadi, som dobry plavec, a zazila som uz rozne burlive moria, skor mi vadi ta teplota …. čo uz no, andaluziu vynecham asi tento rok 😂
@anjelok fuu..no costa de Maresme je voda studená aj v júli aj v auguste. Žijem tu tretí rok po 7 rokoch na Malorke a nedá sa to ani porovnať. Ako za mňa fajn, nemám rada vodu ako čaj, ale dcéru klepe po 5 minútach vo vode.
@anjelok a teda v septembri už vôbec nie. Z Malorke som zvyknutá kúpať sa do konca októbra, tu sa už koncom augusta premaham kvôli deťom.
@amelie2017 ja som tam bola pred 20timi rokmi, som celkom zmrzlos, ale nepamatam si nejak studenu vodu, ale nehadam sa..bolo to uz davno 🙂
@shewinka V Malage je dost chladno a studene more na moj vkus aj v lete.