Ahoj baby.. vyberáme s priateľom letnú dovolenku a celkom sa mi pozdáva tento hotel ak ste v ňom niektorá boli chcem vás poprosiť aby ste sa podelili so svojimi skúsenosťami.. ďakujeeem 🙂
@isabel11163 kamoska tam bola, netiekla tepla voda, vsade spina.. tiez som pocula, ze vobec nezodpoveda 5* .. skus si pozriet recenzie na www.invia.sk ... ja pozeram len tam recenzie
@isabel11163 ja chodím na recenzie na českú stránku www.orbion.cz
@isabel11163
ono pokial ti nezalezi na mori a staci bazen, tak chodte ked sa vam pozdava, ale myslim si, ze kazdy ide ku moru preto, aby sa v nom dalo aj kupat, bol dobry pristup, vhodne podlozie a toto tento hotel nema. je tu priserny odliv, voda po clenky takmer 500m, podlozie sice pieskove, no velmi vela ostrych musliciek, takze obuv nutna do vody, molo tam sice je, no dlhe okolo 400m, takze iba kym ho preslapes v tom teple a chces sa okupat mas dost a aj pri prilive mas tam vodu iba do pada, prs. pomerne vela meduz. takze nula bodov. ☹
@isabel11163 nuz recenzie su vselijake http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g297...
este by som sa popozerala po inom hoteli.
az mozem poradit, skuste s priatelom pohladat este nieco ine. sice neviem za aku cenu chcete kupit tento hotel, no pokial nie je cena veeelmi lacna, neoplati sa. ak ano, ze je suprova, je to na vas.
tento hotel iba vychodne bloky eviduju ako 5 hviezdickovy, je v skutocnosati 4-ka, ale zase medzi 4-kou a 5-kou rozdiely velmi nevidim. aspon nam sa to potvrdilo.