All inclusive za normálnu cenu

salome123
28. dec 2024

Poraďte nejakú AI dovolenku za rozumnú cenu (Turecko, Egypt)... Som zúfalá z tých cien. Max 3000€, pre 2dosp.+2tinedzeri

surama
28. dec 2024

@salome123 Skus pozriet na Sature Egypt - Marsa matrouh.

luliu
28. dec 2024

@salome123 za 3000€ pre 4 osoby, z toho 2 teen nereálne, ak to má mať akú takú úroveň

maca1984
28. dec 2024

Za túto cenu a v tomto zložení, no neviem neviem.
Tomu bude zodpovedať aj kvalita/úroveň.
V Hurghade možno niečo v starom centre hotel Sea gull, Bela vista.
Na opačnú stranu možno Grand rezort, grand hotel
Pozri eti.sk

uglybetty1234
28. dec 2024

Das, ak si kupis letenky a hotel zvlast

bbshop
28. dec 2024

Ak pôjdete na vlastnú päsť a nie cez cestovku tak sa vojdete aj do 300 a nie že 3000.

maca1984
28. dec 2024

@bbshop do 300 € s letenkami, all inclusive pre 4 ľudí .🤣

luliu
28. dec 2024

@bbshop to iste - 300€ - hotel, letenky a AI - 4 osoby. Načo vymyslas

bbshop
28. dec 2024

@maca1984 All inclusive samozrejme nie a letenky sa dajú odsledovať ale človek v tom musí byť zbehly a kupovať v správnom čase

bbshop
28. dec 2024

@luliu lebo cestujem po svete a určite nie za 3000 €. Keby každý chodil na takéto dovolenky nikto nikdy nič nezažije. Niekedy treba poľaviť z nárokov prenajať si jednoducho niekde apartmán, byt/dom a máte to vyriešené raz dva za málo penazi

gab1sol
28. dec 2024

@bbshop tak ale keď je otázka na dovolenku s AI…

maca1984
28. dec 2024

@bbshop ona sa ale nepýta na letenky.

bbshop
28. dec 2024

To je také typické slovenské dať niekoľko vyplat na jednu dovolenku raz do roka.. ja viem, že chcela All inclusive ale keď ju brzdia financie tak načo silou mocou, keď môžu mať peknú dovolenku a cenovo prijateľnu iným sposobom

gab1sol
28. dec 2024

@bbshop a nech je to aj typické pre kohokoľvek, sú to ich výplaty a ich dovolenka. Otázka znela jasné, nie mudrovať o tom, čo je typické pre Slovákov. 😉

mane01
28. dec 2024

@salome123 a chcete ist v lete? Lebo mimo sezony by som to aj vyslo, ale v juli-auguste, to je aj na Egypt maly budget.

belllinka
28. dec 2024

@bbshop lebo chce ist na dovolenku a oddychnut si a nestriehnut pol roka na letenky, hladat nejake lacne apartmany 10 kilometrov od mora, nakupovat a varit!

bbshop
28. dec 2024

@gab1sol a ja jej jasne odpovedám, že s takýmito požiadavkami ťažko. Niekedy treba ľuďom poradiť aj inak lebo nie vždy je to možné takto ako si to predstavujú. Držím jej palce nech si nájde tú dovolenku aku chce ale bude to veľmi ťažké a aj tak sa nakoniec v niečom bude musieť obmedziť.

misana84
28. dec 2024

Vaše deti sú už ako dospelé osoby… čiže pre 4 ťažko nájdete all za 3000€…. Toľko platíme 2 s jednou 4 ročnou dcérou… aj to bez all ale 12 dni… južný cyprus čo je trosku drahsie.

mirage
28. dec 2024

@bbshop no daj letenky na leto pre 4 dospele osoby do kvalitnej dovolenkovej destinacie..

bbshop
28. dec 2024

@belllinka nikdy som nebola 10km od mora a nikdy som nevarila. To že nie sme v dovolenkovom rezorte neznamená, že neexistujú reštaurácie. Mimochodom tieto pre nás "exotické" krajiny sú poväčšine chudobné a lacné. Preto nepreferujem cestovky lebo tie z toho spravili senzáciu pomaly nedostupnú pre bežného smrteľníka. Pritom krajina je chudobnejšia než Slovensko.

klementinka58
28. dec 2024

pozri cez cedok albansko alebo cez kartago tunisko, my ideme all inclusive 7 noci albansko 3 dosp a jedno 7r dieta za 2400e

bbshop
28. dec 2024

@mirage práve preto že letenky môžu byť drahšie je potrebné prispôsobiť iné veci. A letenky sa sledujú niekedy aj mesiace zo sekundy na sekundu takú nenájdeš. Ale sú niekedy obrovske cenové prepady a boli situácie keď letenka stála 180€ a ja som si ju v správnom čase kúpila za 30 €. Na ďalší deň už bola znova 180. Keď ide niekto raz do roka nemá šancu byť v tom zbehly, ale pre koho to je životný štýl a cestuje pravidelne viac krat za rok určite si nekupuje také drahé letenky lebo by nešiel nikde. Ešte aj mnoho študentov cestuje po svete a to nezarábajú iba brigádujú. Nie je to nereálne len treba tomu venovať čas. Ale rovnaký čas venuje prehliadaniu cestoviek aký by venovala sledovaniu leteniek a bookingu.

jamabe
28. dec 2024

@klementinka58 prosím ta, kde idete do Albánska? Lebo ja som pozerala a cez Cedok mi nukalo terminy az na september 2025..🤷

cafelatte
28. dec 2024

Deti od 13 rokov majú cenu ako za dospelú osobu u viacero CK.

klementinka58
28. dec 2024

@jamabe v juli od 7 do 14, fafa resort 5 hviezd objednavala som mesiac dozadu

gab1sol
28. dec 2024

@salome123 len tak námatkovo som hodila teraz niečo do výberu (vek detí som dala podľa skupín v profile). Nie je to síce 3000e, ale nie je to oveľa viac… Len je to už september. Hotel nepoznám, ale dá sa nájsť… Hlavne teraz, keď sú akcie. 😉

jamabe
28. dec 2024

@klementinka58 ďakujem, pozriem 🙂

gab1sol
28. dec 2024

@bbshop aj keby autorka išla na vlastnú päsť, píšeš, že ty kúpiš letenky za 30e (čo súdim, že je lacné), to sme pri 4 už na sume 120e. Plus k tomu ubytovanie (aj keď nejaký apartmán) a strava v reštaurácii. Kde vieš ubytovanie a stravovanie na týždeň pre 4 dať za 180e? To sa dá?

klementinka58
28. dec 2024

@gab1sol plus este nech si zarata transfer na ubytovanie, taxi, prenajom auta + v grecku sa stravovat v restikach je velmi drahe, v tunise, egypte zas by som restiky moc neriskovala, aj ked sa isto najdu aj kvalitne restiky. Ja mam tiez pochodene aj na vlastnu past aj cez cestovku a pokial nejde mimo sezonu tie ceny sa az tak nelisia...to len na margo reakcii s
@bbshop

betulinka1
28. dec 2024

@salome123 pozri si júnové terminy Egypt. Podla mna najdes.

bbshop
28. dec 2024

@gab1sol áno veľakrát sa dá nevravím, že stále, ale už som vyššie písala, že tie krajiny sú extrémne chudobné. Väčšinou človek nevytiahne päty z rezortu a nemá šancu vedieť, že mimo rezortu stojí obed 4 €. Zbytočne All inclusive keď ani nezjem toľko jedla a stačí mi normálna porcia a mimochodom je to aj zážitok ísť niekde inde pozrieť a nie len v hoteli byt. A bývanie vie byť tiež niekedy veľmi lacné. Úplne v pohode sme už našli aj za 150 na týždeň apartmán/byt. Veď aj ich obyvatelia tam musia nejako žiť a oni nemajú peniaze. My Slováci sme na ich pomery ešte bohatí. Keď nie si v 5* hoteli tak úplne v pohode sa vojdes do pár stoviek eur. Veď aj na Slovensku nezije 4 členna rodina z 3000 € na týždeň a to je Slovensko oveľa drahšie. Prenájom auta a podobne veci sú úplne zbytočne..načo keď si pri mori. Zase úplne zbytočne výdavky.