Albánsko 2017

mima3256
12. dec 2016

Boli ste niekto na dovolenke v Albansku.ake su tam sluzby,ceny.je to vhodne pre deti?

hettinka
12. dec 2016

áno, boli sme minulý rok v Durres s 2 deťmi (9 a 15)
pre nás najlepšia dovolenka, chceme ísť zasa tam

služby sú skôr v plienkach, treba si vybrať dobrý 4* hotel
ceny super, lacno
a pre aké veľké deti myslíš? More je plytké, občasné vlny, piesoček parádny ... ale take ako tobogany tam moc nie sú, ani detské animácie

mima3256
autor
12. dec 2016

6 a 4 roky.takze tie tobogany mi uplne nevadia.skor ma zaujimaju sluzby.chceli by sme all inclusiv.cez aku cestnvku ste boli.aka tam bola strava?

stellasss
12. dec 2016

prečítajte si diskusia Albánsko tuším 2015 tam sme pridávali príspevky z minuloročných dovolenie

hettinka
12. dec 2016

@mima3256 my sme boli s globtour, hotel Albanian Star, ale my sme neboli priamo v hlavnej budove, ale v prístavbe ... už by som šla radšej do hotela, predsa len, štandard je vyšší.
a AI sa v Albánsku veľmi neoplatí, aspon v našom hoteli nie, bolo to slabé (výber aj organizácia)
My sme mali polpenziu a radšej si za tie peniaze človek môže kupovať v okolitých reštauráciách, baroch, marketoch čo chce a kedy chce.

Strava bola fajn, jednoduchšia, ale najesť sa dalo. a v reštikách varili výborne a lacno (večera pre 4 do 20 eur), aj fast-foody mali celkom fajn jedlo

mima3256
autor
12. dec 2016

Dakujem za info

obsadenemeno
12. dec 2016

https://www.modrykonik.sk/forum/dovolenka-v-zahranici/dovolenka-2014-v-albansku/

mas tam 2014, 2015, 2016, postrehy a fotky....vraj jeden z naj hotelov je hotel blerta