Boli ste niekto na dovolenke v Albansku.ake su tam sluzby,ceny.je to vhodne pre deti?
6 a 4 roky.takze tie tobogany mi uplne nevadia.skor ma zaujimaju sluzby.chceli by sme all inclusiv.cez aku cestnvku ste boli.aka tam bola strava?
prečítajte si diskusia Albánsko tuším 2015 tam sme pridávali príspevky z minuloročných dovolenie
@mima3256 my sme boli s globtour, hotel Albanian Star, ale my sme neboli priamo v hlavnej budove, ale v prístavbe ... už by som šla radšej do hotela, predsa len, štandard je vyšší.
a AI sa v Albánsku veľmi neoplatí, aspon v našom hoteli nie, bolo to slabé (výber aj organizácia)
My sme mali polpenziu a radšej si za tie peniaze človek môže kupovať v okolitých reštauráciách, baroch, marketoch čo chce a kedy chce.
Strava bola fajn, jednoduchšia, ale najesť sa dalo. a v reštikách varili výborne a lacno (večera pre 4 do 20 eur), aj fast-foody mali celkom fajn jedlo
Dakujem za info
https://www.modrykonik.sk/forum/dovolenka-v-zahranici/dovolenka-2014-v-albansku/
mas tam 2014, 2015, 2016, postrehy a fotky....vraj jeden z naj hotelov je hotel blerta
áno, boli sme minulý rok v Durres s 2 deťmi (9 a 15)
pre nás najlepšia dovolenka, chceme ísť zasa tam
služby sú skôr v plienkach, treba si vybrať dobrý 4* hotel
ceny super, lacno
a pre aké veľké deti myslíš? More je plytké, občasné vlny, piesoček parádny ... ale take ako tobogany tam moc nie sú, ani detské animácie