Chcela by som kupit fotoaparat na fotenie pod vodou,pri snorlchlovani-ale aj aby fotil pekne zabery klasicky na suchu,nejaky overeny,vyskusany-poradite mi prosim? S akym ste spokojne? Vopred dakujem ❤️
@sisika Ak chces taky fotak do vody, aby ti vydrzal viac ako jednu sezonu, tak GoPro. Nerobi njake profi fotky, ale to pravdepodobne ziadny fotoaparat, ktory je za "normalne" ceny a sluzi na fotenie pod vodou aj vonku. Mala som kedysi Kodak, ktory robil pekne fotky a bol aj do vody, ale vydrzal dve dovolenky, potom sa jednoducho vypol a uz nikdy nenastartoval Takze za mña do vody GoPro(nie je to velka investicia) a vonku iny (su v cenach od 100 do 1000 aj viac eur, to uz je na kazdom kolko zainvestuje)
Aj ja som pocula same chvaly na GoPro,len nemam v okoli nikoho kto ju vlastni.... tazko rozlisim ci je to reklama alebo fakt-takze dakujem @tenerifka za osobnu skusenost...
@tenerifka Este ma napadla jedna vec. Su fotky mimo vody uplne zle? Alebo su take, ze mozu byt. Rozmyslam preto, lebo sa mi prave nechce trepat velky fotak s objektivom. Ci by som to nevykryla GoPro s telefonom. Ktoru GoPro mate?
@janka279 moje decka maju uz niekolko rokov stary typ-Hero, na trhu su uz teraz ovela lepsie, aj s obrazovkou(nasa je bez) Urcite by som zobrala ale aj normalny fotoaparat, my sme teraz kupili novy Nikon a tiez ho budeme tahat, lebo sa to neda porovnat
@sisika Ak chces taky fotak do vody, aby ti vydrzal viac ako jednu sezonu, tak GoPro.
Nerobi njake profi fotky, ale to pravdepodobne ziadny fotoaparat, ktory je za "normalne" ceny a sluzi na fotenie pod vodou aj vonku. Mala som kedysi Kodak, ktory robil pekne fotky a bol aj do vody, ale vydrzal dve dovolenky, potom sa jednoducho vypol a uz nikdy nenastartoval
Takze za mña do vody GoPro(nie je to velka investicia) a vonku iny (su v cenach od 100 do 1000 aj viac eur, to uz je na kazdom kolko zainvestuje)