AKý kufor si vziať na dovolenku?

zuzanna444
11. jún 2019

Dievčatá idem prvýkrát lietadlom na dovolenku 🙂 s kamarátkou. Prosím Vás kufor akých rozmerov by ste mi odporučili na 7 dní? Ďakujem

mishka81
11. jún 2019

@zuzanna444 zavisi od toho aku batozinu mozes mat... vzdy v pokynoch mas minimalne uvedenu maximalnu hmotnost kufra, pri niektorych dokonca aj rozmery.

tenerifka
11. jún 2019

@zuzanna4 tvrdy(skrupinovy) s rozmermi 55 x 40 x 20cm, to je taky standard u takmer vsetkych leteckych spolocnosti,ak si ho chces vziat na palubu, vacsina ludi tak lieta a je to pohodlne. Ja sa na letnu 2-tyzdñovu dovolenku v pohode zmestim do tohto rozmeru(cca 10kg)

ivkazba
12. jún 2019

No v prvom rade si zisti, akú batožinu máš povolenú, či do podpalubia či iba na palubu a aké rozmery. Ja napríklad lietam iba s normálnymi aerolinkami (nie chartre) a tam je poväčšine batožina do 30 kil do podpalubia, takže vždy beriem stredne veľký kufor.

bronik89
12. jún 2019

@zuzanna444 najlepsie bude, ked si to pozries v podmienkach leteckej spolocnosti. no ak idete normalne cez cestovku, tak mozes mat jeden velky kufor, ktory nesmie vazit viac ako 20kg sa mi zda. no radsej si to pozri, lebo sa to kazdu chvilu meni.

jana_eyre_2
12. jún 2019

tak to vela zavisi od typu zeny 😅 ja napriklad ak by som isla niekam bez deti staci mi ruksak s par vecami..

kittykat22
12. jún 2019

@zuzanna444 vyloz vsetky veci ktore si chces zobrat na dovolenku, na jednu kopu. Pozri sa aka je velka 😃 ak je mala staci prirucna batozina, ak je velka, tak velky kufor 🙂 Ked som bola bez dietata tak som 3 mesiace bola v azii s prirucnou batozinou. Teraz s dietatom beriem na tyzden lodny kufor a 2 prirucne batoziny 😀 Seriozne to vypada, ako keby sme zabudli vyfuknut hracky do vody, ked sme sa balili 😀

airaw
12. jún 2019

Záleží s kým letis, rozmery sú na stránkach leteckých spoločností.. ja už len s ruksakom 🙂

tenerifka
12. jún 2019

baby, ale ved pise, ze ide s kamaratku, tak asi sama...ak nie je sedlaña, v pohode sa na tyzdeñ zmesti aj do 8kg, len tupe Ciñanky som videla tahat 30kg kufre na 5 dni, na Maldives po piesku chodili v 15cm stekliach

zuzanna444
autor
12. jún 2019

Ďakujem pekne za rady 🙂

helena1982
13. jún 2019

zalezi vela od spolocnosti, od toho, co si chces zbalit, ale podla mna to s vecami prehanat netreba, aspon teda ja som toho nazoru, ze niekedy je menej viacej 🙂

beahavala
23. feb 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ja bravam so sebou velky kufor od Aeronautica Militare, na najkufry ho majú za dobré ceny

ninah1486
25. feb 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

nosim so sebou pol skrine, vzdy idem s velkym kufrom