Dievčatá idem prvýkrát lietadlom na dovolenku 🙂 s kamarátkou. Prosím Vás kufor akých rozmerov by ste mi odporučili na 7 dní? Ďakujem
No v prvom rade si zisti, akú batožinu máš povolenú, či do podpalubia či iba na palubu a aké rozmery. Ja napríklad lietam iba s normálnymi aerolinkami (nie chartre) a tam je poväčšine batožina do 30 kil do podpalubia, takže vždy beriem stredne veľký kufor.
@zuzanna444 najlepsie bude, ked si to pozries v podmienkach leteckej spolocnosti. no ak idete normalne cez cestovku, tak mozes mat jeden velky kufor, ktory nesmie vazit viac ako 20kg sa mi zda. no radsej si to pozri, lebo sa to kazdu chvilu meni.
tak to vela zavisi od typu zeny 😅 ja napriklad ak by som isla niekam bez deti staci mi ruksak s par vecami..
@zuzanna444 vyloz vsetky veci ktore si chces zobrat na dovolenku, na jednu kopu. Pozri sa aka je velka 😃 ak je mala staci prirucna batozina, ak je velka, tak velky kufor 🙂 Ked som bola bez dietata tak som 3 mesiace bola v azii s prirucnou batozinou. Teraz s dietatom beriem na tyzden lodny kufor a 2 prirucne batoziny 😀 Seriozne to vypada, ako keby sme zabudli vyfuknut hracky do vody, ked sme sa balili 😀
Záleží s kým letis, rozmery sú na stránkach leteckých spoločností.. ja už len s ruksakom 🙂
baby, ale ved pise, ze ide s kamaratku, tak asi sama...ak nie je sedlaña, v pohode sa na tyzdeñ zmesti aj do 8kg, len tupe Ciñanky som videla tahat 30kg kufre na 5 dni, na Maldives po piesku chodili v 15cm stekliach
Ďakujem pekne za rady 🙂
zalezi vela od spolocnosti, od toho, co si chces zbalit, ale podla mna to s vecami prehanat netreba, aspon teda ja som toho nazoru, ze niekedy je menej viacej 🙂
ja bravam so sebou velky kufor od Aeronautica Militare, na najkufry ho majú za dobré ceny
nosim so sebou pol skrine, vzdy idem s velkym kufrom
@zuzanna444 zavisi od toho aku batozinu mozes mat... vzdy v pokynoch mas minimalne uvedenu maximalnu hmotnost kufra, pri niektorych dokonca aj rozmery.