Aký kufor na kolieskach pre štvorročné dieťa?

vavrenka
17. jún 2015

Kocky, zhanam kufor/batoh na kolieskach pre dcerku - ma 4 roky, nechcem nic velke (napr. stacia rozemry cca 40x30x15cm) a tazke, aby si ho mohla tahat za sebou sama. Vedeli by ste mi dat tip, ktora znacky, porp. konkretny produkt sa vam osvedcil? Nechcem pevne kufre, tzv. skrupinove, ale skor tie "latkove". Nevyznam sa ani v kvalite kolissok, ci teleskopickych rucok, takze ocenim kazdu radu, nech je to pevne, lahke, dlho vydzatelne, lahka udrzba a idelane- nie velmi drahe- 70€ za detsky kufor je pre nas vela.. 😉
dakujem

nilinda
17. jún 2015
vavrenka
autor
18. jún 2015

@nilinda tu na slovensku, ci z ich stranky? ak tu, tak kolko stal?

maja2039
18. jún 2015

Tieto su prakticke moze aj posediet na nom, ked sa niekde caka
http://www.samdex.sk/kufre-pre-deti/cestovny-ku... 🙂

zuzzka1
18. jún 2015

V Tescu maju akciu na batožiny, nedávno sme kupovali látkový kufor Frenzy - na kolieskach, teleskopická rukoväť, zámok, limitovaná bodkovaná edícia. Najmenšia detská veĺkosť cca 17 euro, sú to tieto:
http://www.trago.co.uk/polka-dot-trolley-suitca...
obrázok na ilustráciu, mali ich u nás v BA

vavrenka
autor
18. jún 2015

@zuzzka1 jej, dik za tip, v ktorom tescu? som tiez z ba

vavrenka
autor
18. jún 2015

@maja2039 uz som o nom pocula a citala, vraj je fajn, dik za tip

prasiatko30
18. jún 2015

my sme kupovali pred 2rokmi - pre starsiu vtedy 6r sme kupili samsonite kabinkovy - ruzovy na 4 kolieskach - vynikajuci ten ked cestujem sama tak aj ja vyuzivam a pre mladsiu vtedy 3r uz skoro 4r sme kupili taky mensi na dvoch kolieskach a pekne posluzil aj ten len je mensi ked letime nizkonakladovkou a nechcem brat velky kufor tak sa tam zmesti menej veci, tahat ho tahala a aj ho taha a ked som ich musela brat do ruk - lebo na letiskach aj ked je vela koridorov a hal je tam aj vela schodov a ak nahodou ti nedaju lietadlu ku tomu "rukavu" tak musis brat do ruk vsetky kufre - co u 4r dietata znamena ze musis ho zobrat do ruky ty takze som velmi ocenila - kedze obcas cestujem s detmi sama - ze som mohla do jednej ruky zobrat jeden kufor a do druhej druhy a na chrbat ruksak, deti za ruky a pekne cupitali spolu

ninah1486
2. nov 2021
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

nejaký malý plastový ideálne 4 kolieska

beahavala
6. nov 2021
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

krsne detske kufre maju na webe nejkufry, mame odtial