Aký kočík na cestovanie lietadlom pre 6 mesačné dieťa?

megynkakn
10. feb 2012

Dievčatá ktoré máte skúsenosti z dlhším letom z bábatkom mám jednu otázku aký kočík možem zobrať na lietadlo? náš malý bude v čase odletu cca necelých 6 mesiacov a letíme až do Ázie ......

monika15
10. feb 2012

urcite by som brala kocik na ktory je zvyknuty, nieco pohodlne pre babo.... 🙂
bude to zmena prostredia..... v lietadle aj tak nemozes mat kocik u seba musis ho odovzdat u dverach.....

len.petra
10. feb 2012

ahoj, http://kociky.babyland.sk/kociky-babyland.php?n... do lietadla ako stvorený 🙂
alebo potom len podvozok na autosedačku

anjelicek26
11. feb 2012

@megynkakn - Kocik mozes zobrat absolutne akykolvek, Je jedno, ci je to vanicka a sportak, alebo nakliknes vajicko a vezmes podvozok, proste je to len na tebe. Pri checkingu len povies, ci je to jedna alebo dve casti a dostanes na to jednu alebo dve etikety, to je vsetko. Odovzdas ho zlozeny pri schodoch do lietadla. My sme leteli s quinny buzz, quinny speedy, mamas &papa ora a jasne, vela raz quinny zapp a zapp xtra. Nas maly letel uz 18x...tak mame nejake skusenosti 🙂 Dcerkine lety uz ani nepocitam 😀

Ak mozem ale odporucit, vezmi aj autosedacku, taxiky vo väcsine krajin autosedacku nemaju, ak maju, tak pre deti tak 4+ roky, vajicko zatila nemali nikde :( Treba si zvazit, co tam chcete robit, ak sa presuvat, tak by som brala podvozok + autosedacka (alebo certifikovana vanicka, ak este drobec nebude mat 10kg - mozno najlepsia alternativa). Jane, concord a este ine su certifikovane aj na prevoz v aute.

digysa
11. feb 2012

Nesuhlasim s @anjelicek26 ze mozes zobrat akykolvek kocik. A hlavne nie, ak prestupujes a letis do Azie.

Ja by som zobrala urcite nieco, co je mensie a lahsie.

Ak sa vsak rozhodnes pre velke "hebedo", tak dufam, ze nepoletis AirFrance. Tato spolocnost mi totiz s kludom oznamila, ze kocik mi odovzdaju az na konecnej! A to som cestovala s 5 mesacnou dcerou a pri prestupe som ju 3 hodiny musela mat na rukach a s manzelom sme sa striedali.

AirFrance nikdy viac....

bubelko
11. feb 2012

pozri si na stranku aeroliniek, s ktorymi poletite - tam byva uvedene, aky kocik si mozes zobrat. ja som letela s austrianom, a po dlhsom a ostrejsom vysvetlovani ma pustili s velkym, dvoj-kusovym. ten isty problem mala kamaratka so swissom. obcas zalezi aj na tom, na koho natrafis a ako je ustretovy. 😉
tiez - ak sa da, zarezervovala by som si v lietadle vanicku, kde mozes maleho pocas letu dat spinkat.
inak mne sa na presuny najviac osvedcil nosic 😉 ten by som zobrala kazdopadne, ak by vam kocik nahodou nedali, tak ako digyse, aby si ho nemusela niest na rukach 😉