Aký čas chodíte k moru na dovolenke s deťmi?

26. máj 2024

Ahojte, keď. Ste Pri mori, ktorý.cas sa chodíte kúpať? Je mi jasne, ze n a obed ste Na hoteli, kvôli silnému slnku. Ale potom chodíte aj poobede? Zaujíma. Ma. Odpoveď tých čo Maju menšie deti(2 roky). My. Sme. Stále. Chodili od rána Do tej 11... Potom deti spali na izbe a už sme.sa.kupat nešli. Tento rok ale zvažujem, či nieje lepšie ísť aj poobede napr. O tretej ešte, nech si užijú dovolenku aj staršie deti.. Nebude to na 2 ročnú veľa?

ptvw
26. máj 2024

Minulý rok mal malý presne 2 v juli, v auguste sme boli v Turecku 2 týždne a pri mori sme boli od cca 9tej do 12 a potom od 14-15do 19:00-19:30 a po večeri ešte aj do 23 🙂 sme sa len tak motali...ale zase on nevstaval ráno o 5 😅

lucylaw
26. máj 2024

Samozrejme,že sme sa vždy chodili kúpať aj poobede,čo ste robili po tom obednom spánku,keď ste sa kúpať už nešli? Vždy sme chodili od rána do obeda,naobedovať sa,potom na izbu uložiť syna a keď vstal tak priama čiara na pláž,nejako si neviem predstaviť,čo iné by som tam s ním poobede mala robiť,veď na dovolenku idem kvôli moru a kupaniu..

pribinak
26. máj 2024

Samozrejme že sme šli kupat k moru aj poobede, veď kvôli tomu moru sme tam prišli

Ráno sme vyrazili na pláž, naobed šiel syn spat a poobede až do večera spat k moru

tetapetra
26. máj 2024

Ja aj teraz chodím od cca 10:00, trvá to kým sa vymotam do 12 a potom od 15 do 18. Keď nie je extra horúco aj dlhšie alebo večer ešte prechádzka pri mori

gulka123
26. máj 2024

🤨🤨🤨 my keď sme boli na dovolenke s 1,5 ročným dieťaťom tak sme stále boli von…od rana do obeda (išli sme sa najesť) potom sme šli na izbu si zobrať nejaké veci alebo na záchod atd…šli sme opäť k moru/k bazénom a tak do večera…na izbách sme boli len ráno a večer 😃 malá spala von na deke na piesku alebo na lehátku pri bazéne… natierala som ju stále, spálená nebola (niektoré deti tam boli až červené…☹️) a mala stále klobúčik na sebe…🤗

kleopatra114
26. máj 2024

Jasne , že aj poobede . Čo ste potom robili ostatok dňa robili ?

simsalabim
26. máj 2024

Jasne, ze aj poobede, az do vecera, ved co ste robili zvysok dna? To ani tebe nie je luto byt pri mori a neist k nemu? My sme pri mori boli aj s niekolkotyzdnovou, aj rocnou a pri mori sme boli aj doobeda aj poobede. Cez obed sme vzdy boli dnu.

sense
26. máj 2024

Ja mam staršiu, miluje dovolenku pri mori ale zásadne sa kúpe len v bazéne 🙈 takže doobeda more to sa väčšinou prehráme alebo stávame hrad... A potom smer ľahký obed niekde na plazí a potom hajde na hodinu do izby a ku bazénu pod slnecnik, chlap ostáva pri mori pod slnecnikom.. Od mala vždy poňatie rána, niekoľko krát denne, pokrývka na hlave a tričko s u ochranou, spálená nebola ani raz, ani úpal ani nič... Byt na dovolenke a stráviť iu v hotelovej izbe ani nemusím nikde ísť....

diewcatqoo
26. máj 2024

Chodime kedy ako sa nam chce. Ideme dopoludnia, potom na obed sme dnu, jeme, odpocivame a tak, a ak sa nam chce, ideme popoludni alebo pred vecerom znovu k moru. Niektore dni sa nam nechce, ideme do mesta alebo na nakup alebo hocico. Na dovolenke nie som viazana nicim a vacsinou robim, na co mam chut (samozrejme, s ohladom na zvysok rodiny).
Ani netrpim blbym pocitom z toho, ze prisla som k moru a musim sa v nom teda clupkat od rana do vecera. Ja by som kludne prezila na dovolenke aj bez kupania sa v mori.

petamich
26. máj 2024

chodili sme aj doobeda aj poobede, maly nemal ani rok, ked sme boli 1x pri mori a chodili sme aj pred aj po obede a minuly rok aj 3x miluje vodu, takze chcel ist este aj po veceri

ak sme teda nemali lepsi alebo iny program

danica2711
26. máj 2024

a čo keby si vyskúšala rôzne režimy a ostala pri tom, ktorý vám všetkým najviac vyhovuje? To, čo vyhovuje iným rodinám, nemusí vašej

marcellka32
26. máj 2024

Tak my sme 2 týždne pri mori, takže nie sme od rána do večera denne v mori...máme aj výlety po okolí, ďalší deň kúpanie, zas výlet, niekedy doobeda kúpanie, poobede oddych alebo len prechádzka, keď je veľmi teplo tak až večer do mesta

januska12323
26. máj 2024

To ste od obeda len sedeli na izbe, trepali sa po meste alebo čo?

majlo1234
26. máj 2024

Mne dieta neskoro vstava, takze aj neskoro chodi spat, uz od malicka. Nam najviac vyhovovalo ist na plaz az okolo 16tej, a kludne ostat do 20tej. Ludia uz vavsinou sli domov, takze sme si v klude uzivali. Rano v pohode ranajky, bazen, ak sme boli v hoteli. Niekedy sme sli aj rano, zalezalo kde sme boli, ci sme len prebehli par krokov sa vykupat, alebo bolo treba balit miliardu veci.

kaktusik007
26. máj 2024

o 10:30 zacinam deti upozornovat ze od mora odchadzame, okolo 15:30 sa vraciame naspat. ak teda toto je den, kedy nejdeme po vyletoch. Ak po vyletich ideme, a prideme na ubytko okolo 19:00, zvykneme este behnut do mora aj tak.
a ked sme na vylete po ostrove a chce sa nam kupat o 13:00, ideme, akurat teda to mame prisnejsi rezim co sa tyka slnka ;)

sliznik
27. máj 2024

My sme asi svojskí..... Vstaneme, kedy sa nám podarí, dáme raňajky, ideme na pláž. ...môže byť cca 10-11 doobeda.
Pobudneme zo tri hoďky. Ideme sa schovať do domu, dáme šlofíka. Potom sa veeeľmi pomaly rozhýbeme a ideme na pláž . Tentokrát už ale berieme paddelboardy a brázdime pobrežie. Keď fúka zostávajú " doma " a ideme si užiť vlny. V každom prípade , ale ideme aj popoludní na pláž. Inokedy zas sadneme do auta a ideme na výlet na opačnú stranu ostrova. Na nejakú inú pláž, alebo za pamiatkami. @katasa

jana_eyre_2
27. máj 2024

My chodíme vždy tak - ráno, okolo 9tej ideme na pláž, okolo 11-12 tej ideme dovnútra, deti si pozrú rozprávku, oddýchnu si, najeme sa a okolo 16tej ideme ešte na pláž na takú hodinu, dve.. potom sa prezlecieme a ideme do mesta do noci.. deti mám staršie ako ty, ale keď bol najmladší maličký tak sme to robili rovnako..
(A teda striedame to - každý druhý deň chodíme niekam inam autom na výlet, kde sa tiež okúpeme, takto pochodime časť
krajiny)

zorkahorka
29. máj 2024

Rano a poobede sme boli vo vode, na obed maly spal. Ale v juni tak nepieklo, boli super teploty aj na obed

cukroska
22. jún 2024

my sme vždy chodili celý drn kým boli detí malé. Teda kým sme sa vybrali pp raňajkách bolo uz dosť hodín aie vydržali deti vždy skoro do večera. A nikdy nemali ano upal ani nič podobné.

cukroska
22. jún 2024

a samozrejme nie každý drn pretože sme vždy absolvovali aj rôzne výlety a plavby s deťmi. Samozrejme celodenné. Benátky sme bolí keď mal malý tuším 2 roky. Nikty sme neboli tak že fo hotela spať (malý spával v kočíku v tieni alebo pod slnečníkom .Neviem asi sme mali trénované deti a nikdy v tomto nebol problém.

cukroska
22. jún 2024

Treba robiť veci spontánne a podla seba a prispôsobiť sa ah iným členom. Je to o tom co chcete vy noe mamičky na koníku.

palomka
22. jún 2024

Aj s veľkými deťmi si na obed dávame pauzu a doobeda a poobede sme pri mori. Doobeda maximálne do 12yej a poobede po 15tej.

sonava
22. jún 2024

My sme zvykli vstávať pred 9tou, bazénik na terase, pomale ranajky a neskorsi obed..a potom more cca od 15-20 h, potom večera a mesto...ja som zas nemala rada v.najväčších horúčavách sa presúvať na ubytko...ale.ta logistika záleží aj na tom, ako ďaleko máš plaz, či máš v hoteli aj stravovanie a pod...

kris_tin257
22. jún 2024

Nakoľko môj syn nikdy nemal rád more a je tiež nie som fanúšikom, k moru sme chodili a chodíme vždy len doobeda pričom on sa len hra v piesku... Poobede trávime pri bazéne kde sa jasi v bazéne 😊

gab1sol
22. jún 2024

Takmer celý deň sme pri mori - ráno raňajky, potom pláž, potom sa ideme osprchovať na izbu, na obed, kde chvíľu aj pobudneme, pomotáme sa po hoteli, kávička, o druhej-tretej zasa na pláž. Podvečer do bazéna, lebo deti si chcú užiť aj ten. Keď ešte cez deň spali, tak buď na izbe, alebo aj na pláži pod slnečníkom…

natalka13
3. aug 2024

Cele dni vonku vacsinou. Niekedy cez obed sli s muzom spat na izbu niekedy spali na plazi ci v zahrade pod stromami.

nikha2809
3. aug 2024

My okolo 10 len vstávame kým sa naranajkujeme, vymoceme je aj 13.00 kým niekde ideme