Akú destináciu ste navštívili tento rok?

30. aug 2024

Splnila destinácia vaše očakávania, môžete odporučiť okolité výlety? a kam sa ešte do konca roka chystáte?

ivik4
30. aug 2024

Tento rok najskor Budapešť a ako letná dovolenka Albánsko a boli sme tam prvy x, za nas najlepsia dovolenka doposial 🥰. Chystame sa este do Viedne na par dni

maca1984
30. aug 2024

2 x srdcovka, Egypt.
Keďže je to srdcovka, splnila očakávania lebo to tam poznáme, vieme čo môžme očakávať.
Možno motyka vystrelí a zvrtneme to aj tretí raz 🤷‍♀️
A ešte nás čaká v októbri predĺžený víkend na chate s kamošmi na Sk.

levandula7
30. aug 2024

Boli sme v Kolumbii - Bogotá, Medellín, Salento, Národný park Tayrona a bolo to super, najmä to karibské pobrežie 🙂 a potom v Grécku - Atény, Olymp a Chalkidiki, tiež spokojnosť 🙂 na jeseň sa chystáme už len do Rakúska na ferraty a na chatu na Šumavu.

lakebabe
30. aug 2024

Tento rok Maďarsko,Poľsko, Tatry to boli také predĺžené víkendy v zime a na jar , potom Egypt v júni a teraz chceme ísť ešte raz Egypt koncom septembra a v zime ak všetko pôjde ako ma by sme chceli niekde ďalej do tepla uvidíme co vyberieme. Vyberáme medzi Dominikanskou a Omanom. Uvidím co poradí cestovka. A každoročné kolečko vianočné trhy na to sa teším okolo.

janulka1802
30. aug 2024

My sme boli na Korfu. Veľmi sa nám páčilo. Do konca roka už len nejaký víkendový pobyt. Ja by som rada do Prahy, ale uvidíme.

nikoletta1712
30. aug 2024

@levandula7 Wau, Kolumbia je môj sen, ale sama sa tam akosi bojím ísť…
Napísala by si mi o tom viac, ak budeš mať čas?🙂Ďakujem❤️

anonymous87
30. aug 2024

My tento rok 1x Turecko ☺️ a do konca roku dame este niekolkokrat SK, pripadne CZ

veronicka1901
30. aug 2024

My sme boli v Taliansku (Kalabria). Nádherná dovolenka.

nahodnemeno
30. aug 2024

Gruzinsko , Tunisko okruh...specialne gruzinsko odporucam, velmi podobne v niecom s nasou krajinou

lucylaw
30. aug 2024

My sme boli tento rok v našom milovanom Mexiku a v Tatrách,chystáme sa ešte v novembri do Londýna a cez Silvestra do Tatier 🙂

martinkatinka
30. aug 2024

Leto na Korzike a potom Slovensko. Zvolen a Smolenice

alexxxx111
30. aug 2024

Sicília a Turecko, obidve super 👍

123kika1234
30. aug 2024

Thajsko z januára na február.. krásne bolo, užili sme si to najprv sme išli do Bangkoku (prestup bol v Dubaji) v Bangkoku niekoľko dní, potom letecky Phuket, tam niekoľko dní, potom trajektom Phi Phi, potom trajekt - autobus - trajekt Koh Samui a späť lietadlom do Bangkoku. za relatívne lacno luxus.
A v júni Egypt Hurghada - All inclusive klasika

chichua
30. aug 2024

Žiadnu už niekoľko rokov 😂

pinkgirl
30. aug 2024

Opäť sme si dali tento rok Taliansko, lebo sa nám minulé leto veľmi páčilo. Cestou tam opäť jaskyňa Postojnska jama + Predjamski hrad, krásna atmosféra na oboch miestach. V Taliansku sme boli na západnom pobreží a z našej vilky v Toskánsku sme si robili výlety - naplánovala som ich toľko, že sme všetky ani nestihli. Takže odporúčam Livorno - akvárium, Pisa - veža a celý areál, Volterra.

marca12
30. aug 2024

My sme boli v Ciernej Hore par dni spoznavanie krajiny a par dni pri mori a teda tato krajina predcila moje ocakavania. Necakala som taku krasu a rozmanitost. Urcite sa tam chcem este niekedy vratit.

jaja20
31. aug 2024

Predchádzajúce roky vždy 3 letecké dovolenky k moru, tento rok som mala v januári úraz a kôli následnej dlhej rekonvalescencii sme až teraz na prvej,v Bahrajne a v decembri ešte Zanzibar.

sense
31. aug 2024

My sme boli v Taliansku, Česku, Slovensko. Ešte nás čaká Francuzsko.

lakebabe
31. aug 2024

@jaja20 môžem sa opýtať ako sa ti páči Bahrajn? Tiež ho obzeráme

autor
31. aug 2024

@jaja20 to by aj mna zaujímalo, ak by si vedela porovnať Bahrain napríklad s Egyptom..

jaja20
31. aug 2024

@lakebabe Len včera večer o 18 sme prišli, ale som dosť sklamaná teda... Tentoraz vyberal môj manžel, lebo u nás je to tak, že jednu dovolenku vyberie jeden a ďalšiu druhý a cena bola veľmi dobrá,ale ak by sme mali platiť 1300/osobu, riadne by som nadávala 😅
Na 5* hotel veľmi slabá strava, hlavne málo na výber a neochutené. Alko drinkov len zopár,ale moje obľúbené majú,tak to v pohode. Izbu máme s klasickým balkónom a výhľadom na, more,na to pozor, lebo kto kúpi tú najlacnejšiu , často potom nadával, že je tam len francúzsky balkón bez sedenia.
More pozvoľné,ale veľmi malá časť pobrežia k dispozícii,z toho jedna polovica pre deti,kde je obrovský skákací hrad, takže ani to ma nenadchlo ...
Možno niekto je spokojný,ale my už máme tak strašne veľa precestovaneho, že skrátka máme s čím porovnávať...

jaja20
31. aug 2024

Teplota zhruba rovnaká,v mori zatiaľ len jedna sepiová kosť a malá ryba -ihlica,na pláži maličké krabiky. Jedlo a drinky sa nedá ani porovnať s Egyptom, malý výber,ako aj píšem vyššie.

autor
31. aug 2024

@jaja20 dakujem pekne za porovnanie.

jaja20
31. aug 2024

Ak by ťa ešte niečo zaujímalo, kľudne napíš 🙂
Budem potom pridávať aj recenziu s fotkami do skupiny Cestujeme na dovolenku k moru.

anonymous87
31. aug 2024

@jaja20 a isli ste cez hydro? Lebo ja som bahrajn tiez obzerala, ale teraz teda neviem

tilly
31. aug 2024

Od januára? Skoro celý január Španielsko, potom Bergamo, jarné prázdniny Rakúsko, salzbursky kraj, okolie flachau, odporúčam v zime aj v lete, môj milovaný kraj, chodíme minimálne dva krát za rok. Potom zas Španielsko, ale cesta späť autom cez taliansko, takže aj sanremo a Verona. Cez veľkú noc vegas a okolité národné parky v cali, Arizone a nevade. Zas Španielsko, nejaké tie Čechy, inak okolie českej trebovej tiež krásne. Friulske Alpy v júli a treviso, odporucam teraz na jesen, ked bude dozrievat hrozno ísť pozrieť, treviso, conegliano a valdobiadene Dolomity teraz v auguste, boli sme na troch miestach, kde sme ešte neboli. Vipiteno je fakt nádherné.
Strašne by som chcela ísť ešte do Belgicka a Švajčiarska, keďže chodíme každý rok, ale tento rok ešte nebol čas. Chceli by sme ísť do girony na futbal a ešte musím ísť polopracovne do španielska dva krát. A ešte by som chcela, chystáme sa už druhy rok na jeseň zas do NY.
Ale plány sa mi už začali rúcať, obaja máme našťastie veľa práce teraz, takže neviem, či to vyjde tak, ako by som chcela... aj teraz sme mali byť v alpach a sme doma 😪

jaja20
31. aug 2024

@anonymous87 Áno,oni majú Bahrajn a teraz od konca septembra bude aj Katar.

lakebabe
31. aug 2024

@jaja20 ďakujem pekne, toho sa tiež bojím, že nebudeme nadšení, fotky krásne, ale na hotely je hlavne muž veľmi náročný, hlavne strava a služby, tak sa obávam, že toto by ho nenadchlo. Kuknem potom recenziu

natalka13
31. aug 2024

Talianske jazera a prilahle mesta, Francuzske zamky na Loire, Pariz, Sevilla, Budapest, Barcelona, Sicilia, klasika Chorvstsko , v oktobri snad Neapol a Amalfi alebo Valencia podla leteniek.
Laka ma Kena v decembri.

oliverceky
31. aug 2024

@jaja20 večer býva program?
Koľko st.je vonku?
Prajem krásnu dovolenku, užite si a teším sa na recenziu.
Bahrajn som plánovala, v Katare sme boli vlani, doporučujem