Ahojte, chcem poprosiť aktuálne dovolenkárky v Chorvátsku, aká je teplota mora? My sme momentálne vo Vodiciach a dva dni sa do vody nedá ani vkročiť. Zvažujem presun do inej destinácie, kde sa dá kúpať. Poraďte prosím. Ďakujem
@romana01 na tejto stranke vacsinou sedi pocasie na hodinu presne, tak si popozeraj
http://www.yr.no/
Dakujem, pocasie mame dobre, len ta voda:(. Si ma nepotesila s tym ochladenim v celej europe... ved uvidime. A uz je malinka OK?
@romana01 minuly tyzden sme boli tiez voVodiciach, more malo 20 stupnov, sme kvoli tomu kupovali teplomer. Vraj tam vyviera spodna voda a Vodice maju najstudensiu vodu v celom Chorvatsku,tak GRATULUJEM!
Ak ste autom, cca 18 km od Vodic, hned za Sibenikom, je Brodarica a na zaciatku dediny po pravej strane plaz-nie je ani tak preplnena ako vo Vodiciach a voda mala 24 stupnov a bola viditelne znesitelnejsia, aj ked este stale chladnejsia.
Ak pojdete z Brodarica, neviem po lavej strane je CAMP a je tam aj maly AQUAPARK, my sme ho objavili az den pred odchodom aj to az vecer, takze sme tam ani neboli. Je to smer dedinka na Z.
No vyskusame ist o nieco nizsie, uvidime... Dakujem za radu.
MNo my sme pri Splite aj v tomto momente. Voda je taka tipicka pre chorvatsko treba sa hodiť a plavať a hned bude lepsie. proste je jedno kedy tu idete vzdy je na prvy pocit chladna a treba sa otužiť🙂 kazdopadne treba uz vtomt case ist nizko c severnej dalmacii je uz chladnejsie aj v noci
Ja niesom v hoteli, j v chorvatsku zijem celorocne uz stvrty rok 🙂
my sme nedaleko Sibenika a voda je uplne studena...:( sme tu 7 rok posebe a este taka nebola nikdy...
@ete moj muz je hasic-potapac a ked jemu bola voda studena, tak to je uz nieco....dokonca sme sa stretli s jednou plavkynou, od mala plava a povedala, ze neda sa v tom mori ani zaplavat. Vtedy mala voda 18 stupnov,ale muz nevzal fotak aby to odfotil, mam len tu teplejsiu 20 stupnovu 😀
@iveta70 my mame vzdy tak, ked ideme na dovolenku... najchladnejsie pocasie za posledych 50 rokov a podobne...teraz to bola najchladnejsia voda 😀 nabuduce-tak o tri styri roky snad, pojdeme len do Turecka hehe 🙂
@megika1 no vidis, skoda...aj nam bolo deciek luto, lebo fakt v tom mori sa nedalo a takto by sa vysantili...Patko povedal,ze on uz k moru nechce ist...pritom tam bol pred troma rokmi, takze ze by sa toho "prejedol" sa neda povedat
treba ist do Grecka, alebo Bulharska...
...no a neviete aké počasie je na Rabe, zajtra máme ísť a nevieme sa rozhodnúť, hlásia už nižšie teploty, ak vie niekto alebo tam niekto teraz je, budem povdačná za akékoľvek info.
hmmmm 🙂 nikto mi neodpovedá , rozhodli sme sa že ideme, tak uvidíme, držte nám palce 🙂
koniec augusta už nie je nič moc v chorvátsku, hlavne teplota vody...z vlastnej skúsenosti je ideálny prelom júl/august, max. do 15. augusta
@romana01
tak na toto ti napisem akurat to, ze aj 20-30 km vzdialenost moze dost ovplyvnit teplotu vody. my sme boli v dedine poljica a muzov brat v primostene a nedalo sa to vobec porovnat. v primostene mi od chladu trpli nohy, zatial co u nas v poljici bola voda fajn tepla. ide aj o to, ci mate otvorene more, alebo nejaky zaliv. v zalivoch byva voda teplejsia. tepla voda je aj v pagsskom zalive, mam to overene, odskusane - stara novalja. pred dvomi rokmi sme boliv novi vinodoski a tam brrr studena voda. teraz sa riadime tym, ze nad sibenik ani neuvazujeme. minuly rok 12 km od sibenika smerom dolu a voda nadherne tepla.
a makarska tam je tiez tepla voda. cim juznejsie, tym teplejsie.
Dakujem za odpovede a rady... no budeme pouceni, ale mam dojem, ze na dlho som s Chorvatskom skoncila....pred dvomi rokmi sme boli v Grecku a to sa neda porovnat. Cesta sa tiez dala, odchadzali sme o 17:00 a prisli sme o 09:00. Cize odporucam, ak by niekto vahal, kam na dovolenku, mna to tu velmi sklamalo a to som mala Chorvatsko velmi rada
my sme boli tento rok v Promajne..pri Makarskej....a more studene
@romana01 tu je teraz 26. na polostrove Peljesac, juznejsie mas uz len Dubrovnik.. ale more ti neviem, mala mi teraz teplotovala tak sme sa neboli kupat..myslim, ze ide ochladenie na celu europu tak presunom si asi moc nepomozes