Ahojte. Bol niekto v poslednej dobe na Rhodose? Ako to tam vyzera? Myslim tym minulorocne poziare, ci sa to tam neopakuje. Ďakujem
@ivette1223 kamarátka bola v júni . Chválila si. Žiadne požiare neboli
V piatok sme sa vrátili, všetko ok😉, už by som šla zasa 😃😃😃
@ivette1223 uzasne, hneď by som sla naspäť
@ivette1223 super. Sme tu od utorka 23.7. v Kolymbii. Teplo, vietor pofukuje. More super čisté.
Po požiaroch ani stopy.
Paráda , mitsis Rhodos village sme boli , nádherné prostredie , určite odporúčam
@annaleskanicova kde v Kolymbii ste? My letime dnes.
@ivette1223 Práve som na Rhodose, krásne počasie, pláže, more čistučké, služby v rezorte, v ktorom som, navysokej úrovni. Takže Rhodos je skvelá voľba.
@ivette1223 akurát sme tu v pondelok odlietame všetko pekne krasne čisté krasne počasie… s hotelom sme menej spokojný takže za mňa Lindos royal neodporúčam iba ak si zaplatíte lepšie izby čo sa už potom dajú zohnať lepšie hoteli za lepšiu cenu ale jedlo na Grécko úžasne
@annaleskanicova tiez sme sa odtial vratili v pondelok a vsetko okej 🙂 kraaasne pocasie
Ďakujem baby za info a co ste na dovolenke, krasnu dovolenku prajem 😁
@noeminka My sme boli koncom júla. Zo začiatku bola pre nás voda veľmi teplá. Po niekoľkých dňoch sme sa asi aklimatizovali na vysokú teplotu vzduchu a do mora sme vstupovali pomaly, lebo sa nám zdalo chladnejšie, ale to bol fakt len pocit, lebo more bolo stále rovnako teplé ☺️.
Možno v júni to bude lepšie a nebudú také horúčavy ako v júli.
@ivette1223 to by si zachytila v spravach, keby to bolo take masivne ako vlani.