Dobre ranko.potrebovala by som poradit ako si k letenke cez wizzair pridat batozinu na jednu cestu.ked chcem pridat stale mi prida obojstranne. Letenky som uz zaplatila.myslela som ze to spravim dodatocne ale ani tak to neviem.
@fokuska nemýliš si to s ryanairom? s nimi v pohode vyriešiš cez bezplatný chat, aj keď občas treba dlhšie čakať. Wizz čo viem, tak jedine tel. linka a schválne som hľadala teraz či sa niečo nezmenilo a nevidím nikde, že by mali bezplatný chat, stále len linka za nie úplne malé poplatky (v závislosti od toho, z ktorej krajiny voláš).
@zuzka_ant tak podľa toho koľko toho máte, ale ak ti stačí 10kg a malý kufor, tak priority je najlepšia možnosť.
@sissy27 Nemylim, Ryanairom som nikdy neletela, vzdy len Wizzairom. Mali sme zruseny let a moznost vratenia penazi, vratenie kreditu vyssom ako bola cena letenky alebo zadarmo prebookovanie na iny let. Chceli sme prebookovat ale neslo mi to urobit cez moje konto, aj ked v instrukciach bolo napisane ako to ma fungovat.
Pisala som im na facebook na chat a oni mi poradili. Potom som riesila dalsiu vec, ked mi cez chat napisali, ze to takto urobit nevedia, ze musim hovorit s operatorom, tak som zavolala - volala som cislo, ktore bolo urcene pre Slovensko, pise tam 0,60 za minutu - operator so mnou hovoril po anglicky, podla prizvuku to bol britska anglictina a neuctovali mi ani ziadny poplatok za to, ze mi v rezervacii zmenili co som potrebovala.
@fokuska takto, napr. ryanair má oficiálny chat, kde komunikuješ so zamestnancom, ktorý ti aj reálne pomôže (napr. spraví zmeny na letenke, pridá batožinu, atď.). Vieš s kým komunikuješ, je o tom záznam, je to skrátka oficiálna služba pre zákazníkov.
Fb/ IG je akurát tak fanpage, kde ti môžu alebo aj nemusia odpovedať a spravuje ich nejaká osoba z PR, môže ti poradiť kde nájdeš toto alebo tamto, ale na nejaké zmeny alebo podobné úkony ťa odkážu na zákaznícku linku, čo je aj jediný oficiálny kontakt.
https://wizzair.com/sk-sk/informacie-a-sluzby/k...
@sissy27 Ok, ved ako pisem, mne raz pomohli a raz ma odkazali na linku, pretoze nemohli urobit to, co som potrebovala.
Preto to autorka otazky tiez moze vyskusat - bud ju odkazu na linku, alebo jej povedia ako si tu batozinu ma pridat tak ako potrebuje, alebo jej povedia, ze to tak nie je mozne... nehovorim, ze jej ju rovno pridaju oni.
@zuzka_ant dobrý deň, neviem vám poradiť, no ak vám tu nikto nepomôže skúste zavolať ku nám na letisko. Keď tam je akurát niekto ochotný, tak by vám možno vedeli poradiť 🙂