Ako sa dostať do Španielska

lenica11
18. júl 2018

Ahojte chcem sa opýtať plánujem ísť do Španielska ale nie ako zájazd ani ako last minúte iba potrebujem lístok tam aj späť Bratislava Madrid alebo Praha Madrid. Vlakom alebo autobusom máte skúsenosti alebo poznáte stránky kde sa to dá nájsť ?
Ďakujem.

abbey1
18. júl 2018

Uf. To je strašná diaľka na cestu vlakom alebo busom. Určite nejaké prestupy. Minimalne 24 hod cesty.Skús Flixbus. Ti jazdia po Európe. Ale osobne by som išla určite letecky. Z Viedne sú v pohode ceny leteniek, za 3 hodiny si na mieste. Z Prahy tiež.

sissy27
18. júl 2018

@lenica11 letecky nie? Finančne to nie je také náročné, záleží od obdobia, ale jednosmernú letenku v pohode kúpiš od 10€ z Viedne.
Ak chceš bus / vlak, tak pozri www.rome2rio.com

anega79
18. júl 2018
lenica11
autor
19. júl 2018

Ďakujem baby 😇

tenerifka
19. júl 2018

@lenica11 mas aj priamu linku Bratislava-Madrid s Ryanom

dabo123
19. júl 2018

odporúčam s Ryianairom na letisko Girona a odtial chodia priame spoje do Barcelony asi za 12 eur

tenerifka
19. júl 2018

@dabo123 a co bude robit v Bcn, ked jej treba do Madridu?

kikina84
19. júl 2018

@lenica11
@lenica11 my sme zistovali na stanici vlak do francuzska a isiel z BA s prestupom vo viedni priamy spoj az tam..cena listka vysla nejak 65e na osobu..a vlak isiel vacsinou cez noc..yize rano si tam..ale urcite chodi aj do spanielska najlepsie ked zavolas na vlakove info tam ti povedia..

lenica11
autor
19. júl 2018

@dabo123 ja keď som chcela nájsť rayner vyšlo má to nejakých 300$ ako je to možné?

kacusik69
19. júl 2018

@lenica11 cim blizsie k datumu odletu tym drahsie...

aliziana
19. júl 2018

@lenica11 ahoj. Tak závisí od toho, kedy chceš letieť, ak teraz niekedy v lete, lety už budú dosť plné - a teda aj drahšie... resp. treba viac hľadať... keď si všimneš, ten Ryanair do Girony vyššie je na február 😉

kacusik69
19. júl 2018

@lenica11 Ryanair ma vyhodne letenky tak cca tri mesiace pred pozadovanym datumom (keby sa teraz rozhodnes ist, tak idealna cena by mohla byt okolo polovice oktobra) - nie je to pravidlo, ale zo skusenosti sa tym riadim

bubinovci
19. júl 2018

Par rokov dozadu sme boli s muzom v Spanielsku autom. Cesta nam trvala 20 hod. S kratuckymi prestavkami na kavu do Barcelony. Ked uz nie letecky tak by som asi volila vlak kvoli pohodlnosti. V autobuse si to neviem predstavit tolko hodin. Vo vlaku sa clovek skor ponatahuje prejde aj wc je k dispozicii.