Ako prežiť oddychovo - akčnú dovolenku v Grécku?

sanny2993
22. júl 2023

Ahojte. Budúci rok by sme chceli absolvovať dovolenku v Grecku. Ja, priateľ, v tom čase trojročak + moji rodičia, svokrovci. No a tu sa dostávame k danej veci. 🤣 môj ocino nieje zrovná plážový tip takže sme dostali úlohu, nájsť miesto kde sa dá aj zájsť na pekne miesta, pláže, výlety, ideálne v blízkosti bez dopravy. Proste neísť iba na plážovu dovolenku. Páči sa mi Grécko,osobne som bola na Khálkidikach, páčilo sa mi, preto uvažujem nad Gréckom, ale kludne si dám poradiť aj iné miesto, krajinu. Dakujem 🙂

viestta
22. júl 2023

@sanny2993 Olypijska riviera je krasna. More prijemne, za chrbtom hory, ak je otec akcny typ tak moze navstivit vykopavny v Dione, da sa vyjst do hor. Bud pozicat auto, alebo kupit vylet v hoteli

aeruginosa
22. júl 2023

Za mňa Santorini.🙂

misana84
22. júl 2023

Hociktorý ostrov a požičať si auto a zájsť na pekne miesta, ktoré si nájdete…Korfu odporúčam, nádherne hlavne miesto, Achillion, výhľady kap drastis…Zakynthos, Kréta, Rodos ….

janinah
22. júl 2023

Pozri andalúziu,pláže všade a vždy čo pozerať v mestách...ale v septembri,v lete sa uvaríte,to už vlastne asi všade,ak chcete aj výletovať .

jaja20
22. júl 2023

Odporúčam Krétu,tam je toho plno,aj Rhodos, oblasť Lindos alebo ostrov Kos. Nemusíte si ani požičiavať auto, dá sa ľahko presúvať autobusmi za prijateľné ceny.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katkaseiner
23. júl 2023

Súhlasím s
@elizabet173
Idete s rodičmi a 3rocnym, volila by som september a kľudne Kretu, ale teda Greckom nič nepokazíte ani iným ostrovom. Mimo letných prázdnin je aj prenájom apartmánu , prenájom auta lacnejší.