zienky nejake tipy? co zobrat do lietadla? 🙏🏻 budeme 7 hodin letiet mam z toho mega stres poradte cim zabavit dieta 🙏🏻
Podla toho co ma rad, nas ked bol 2 rocny napr nerad kreslil, musis vediet co ho bavi.
My sme leteli ked bol mensi 3 hod, na zaciatku letu ked sme vzlietli dostal nove auticko, ani neviem Ako to zbehlo , cely cas hral.
A pomohlo tiez ze sme mali drobnosti na jedenie, jablko, vyzivu a pod.
No to je dlho na 2-ročné . Zabaviť ho. Nejaké rozprávky na tablet. Hry, ktoré je možné vziať. Veľa drobností na jedenie. Knižku, čo mu môžeš čítať. Môžeš dúfať, že zaspí.
Tak aby co najviac z toho letu prespal, odporucam 🙂 inak u nas jedine dobre fungovali nalepky. Na 7h odporucam tonu nalepiek 🙂 dobre, ze si mi to pripomenula. Coskoro nas caka 5h let bez spanku, muz dal do telefonu dcerkine oblubene videa. Tie sa pustia az ked to ozaj nijako inak nepojde
My sme leteli ešte dlhšie s 1,5 ročným dieťaťom. Ak je to nočný let to je jednoduchšie ten prespala celý. Tam sme šli cez deň naspäť na noc. Ak denný to moc nespala, čiže sme ju museli viac zabaviť bodovala plastelína sme mali takú mini sadu, nálepky, kopec jedla, knižka, dvakrát sme sa po lietadle prešli a aj nejaké videá sme jej pustili náhodou ten let veľmi rýchlo ubehol.
@lenjaja84 ideme do dubaju navstivit sestru lebo tam zije
@tecila super napad ta plastelina mala ju miluje to vezmem urcite 🙏🏻
Tak super, snad bude vsetko ok 🙏
7 h do Dubaja?
@acer11 ano lebo neletime zo slovenska
Sladkosti, ktoré sa dlho jedia a netrusia, napr. lizatka.
No dvojrocny je luxus😀 my sme tak leteli s 9 mesacnym, potom rocnym…
Kazdy vek ma svoje vyhody-v tomto veku nalepky, opatovne nalepovacie alebo obycajne, kreslenie vodou, duplo stavebnica, knizky a hlavne rozpravky😀a kopec jedla
Nocny je super let to prespia, denny je narocnejsi, ale zvladli sme aj ten 2x a ovela dlhsi, teraz nas caka treti.. rozpravky, nove hracky, ktore ich zaujimaju a vela trpezlivosti. My sme vela chodili, deti zaujali hlavne letusky a stewardi🙂
Moj syncek letel v 2r do Dom. rep...10 hod let Vieden- Kanada a potom 4 hod Kanada- Dom. rep...My sme mali v lietadle knihy, tablet, auticka, spinkal tam, prechadzal sa po lietadle, pozeral rozpravky na palubnom pocitaci a tak...ale zvladol to super 🙂
My sme leteli s 3 rocnym a 1 rok a 10 mesiacov Mauricius 12 hodin, pohoda. Na zaciatku pruser, krpana sa nechcela priputat, kricala plakala najviac, potom uz lepsie. Cabin crew jej nosili omalovanky, plysaky. Prechadzali sme sa po lietadle, spinkala. Pravdaze sme mali knizky a hracky.
Fuha a kam letite? To je ale odvaha, ja som do 2r nechcela nikde lwtiet,ked tak max.2hod.teraz mame 3r a premyslam ze do 3hod.by sme zvladli😀