Ako je to v hotelovej izbe s prístelkou?

janazba
8. júl 2013

Ahojte, maly bude mat tri roky, minuly rok sme neboli nikde a predminuly rok v chorvatsku v apartmanoch. Tam bola samostatna spalna takze to bolo super. chodievate niekto tak ze mate hotelovu izbu s pristelkou? Bojim sa ze ked bude maly spat tak my s muzom budeme musiet byt potichu a byt iba na balkone alebo ako?

jaaty
8. júl 2013

Keď je izba s prístelkou, tak je posteľ aj prístelka v jednej izbe. ...a to či budete musieť byť ticho, keď bude malý spať, tak to je len na Vás 😉

sjuz
8. júl 2013

@janazba no my sme boli uz niekolkokrat a useli sme byt ticho 🙂 dokonca sme chodili vsetci skoro spat o 9-10...

janazba
autor
8. júl 2013

@jaaty Sorry, ale tak toto bola rada ze dovidenia. Poprosi skusenosti a nie taketo hlasky.

janazba
autor
8. júl 2013

@sjuz Ze, ja sa toho bojim ze budeme chodit po spickach alebo chodit tiez takto spat. Najlepsie je to v tom apartmane ale tak to som zacala hladat uz neskoro. Takze ty by si nabuduce isla uz radsej tiez do apartmanu?

jaaty
8. júl 2013

@janazba ako ja sa ťa nechcem dotknúť, ale aj tvoja otázka je akože "dovidenia" ako píšeš.
Veď Ty sama musíš vedieť, či sa tvoje dieťa pri každom pohybe či pozeraní TV zobudí alebo nie. Tu Ti akože aká rada pomôže, keď ti 10 mamičiek napíše, že ich dieťa spí celú noc aj pri ohňostroji a ďalších 10 ti napíše, že ich dieťatko sa zobudí pri každom pohybe či "šuchnutí".
... napriek tomu však prajem krásnu dovolenku 😉

janazba
autor
8. júl 2013

@jaaty Ved ano, ale tak cakam ze mi tu niekto napise osobnu skusenost nie len tak sa bude zapajat do nejakej temy, jasne ze viem ako spi moje dieta, mozno niekto da tip na dobry hotel s velkymi izbami alebo nieco take...uz 100 krat som bola na dovolenke ale neviem si to takto iba v jednej izbe akosi predstavit tak chcem vediet ci tak s detmi chodia...

andreaka11
8. júl 2013

@janazba a kam idete na dovolenku? ak je to zase chorvatsko, tak apartman sa da lahko najst... staci nvstivit info centrum v meste, v ktorom chcete dovolenkovat a tam ti daju info o apartmanoch + tel. cislo, ktore su volne (cenu nie).

my sme boli v nemecku v hoteli. vsetci sme boli v jednej izbe, ale je to len izba. neisli sme ani do baru ked deti spali. a to spia velmi dobre, a clovek nikdy nevie. mozno ked si zoberiete babyphone, tak budete ako tak vediet, co sa deje v izbe.

aknaj
8. júl 2013

@janazba
takže, osobná skúsenosť ....
bývali sme na izbe s prístelkou, v jednej miestnosti bola manželská posteľ a buď detská postieľka alebo normálna posteľ alebo obe možnosti ....
úplne v pohode sme tam fungovali, dcéra zaspala večer cca o deviatej a my sme sa normálne rozprávali, pozerali televízor, chodili po izbe a všetko ostatné ako keď nespala ....
presne takto isto sme fungovali aj keď sme boli na dovolenke s dvoma deťmi ....
nemuseli sme chodiť spať spolu s nimi ...
deti som si naučila spávať pri normálnych zvukoch a nie pri úplnom tichu, takže je to s nimi úplne v pohode a nemusíme nikoho nikde napomínať, aby bol ticho ....

😀 😀 😀

ajka82
8. júl 2013

aspon taketo cosi som ti nasla pre predstavu, my sme sice nemali izbu s klasickou pristelkou ale dve detske postielky, jedna ako vodis na foto, druha bola pri posteli pri nasich nohach, ta vecerna bola fotena od okna ta cez den spomedzi postele a postielky...plus mala chodbicka so skrinou a z nej vchod do kupelky s wc... ked deti sli spat vzdy musel niekto s nimi zostat na izbe-bola aj moznost babysitingu, ale my sme vzdy zostali s nimi a pustili si tv, alebo sa hrali na pocitaci este chvilu a potom tiez spali, ...na klasickej izbe nebudes mat ani dost priestoru na to aby si sa tam s dietatom hrala, takze by som pozrela ci tam mas niekde nejaky detsky kutik(ak bude prsat) a nieco vonku kde sa moze dieta hrat... ja to proste berem ako izba na prespanie a ulozenie veci... no a to ci uz budete na izbe pozerat tv, alebo cosi ine robit ked dieta spi, je uz na tebe, ty sama vies ci ti dieta bude spat...nase ked zaspali, tak spali 😉 co sa tyka apartmanov, tiez nie vsetky su rovnake, ked sme boli v ruzbachoch, mali sme apt ale bola to jedna velikanska izba bez dveri, ako ked mas obyvacku s kuchynou spojenu(napr.) +velka kupelka s vanou-naozaj kopec miesta, ale tiez si sa tam nemala kde schovat za roh alebo za dvere 😉 ale deti by sa tam mohli ludne hrat nahanacku a hrat futbal 😝

tunzal
9. júl 2013

@janazba podla toho kam sa chystáte na dovolenku, ale klasické hotelové izby sú malé ledva sa tam zmestia postele takže ak budete mať balkon tak pravdepodobne budete tam a ked nie tak ako píšeš budeš ležať po tichu 😉 ale v každom lepšom hoteli majú aj tzv. rodinné apartmany resp. izby čo sú ovela väčšie a vo väčšine aj dve izby akože spojené. opytaj sa v danom hoteli či nemajú takú možnosť.

janazba
autor
9. júl 2013

Praveze do chorvatska nechceme ist, chcela som nejake ostrovy grecko spanielsko alebo taliansko. No izby su vsade male presne na postel a koniec, akurat ked je pristelka tak je trosku vacsia izba o tu jednu postel to viem..asi to vidim tak ze budeme na veceri potom pojdeme niekam na prechadzku a potom zaspime asi vsetci naraz 🙂 asi to budem brat aj ja tak ze izba bude na prespanie a na odlozenie veci...ako mam oddovolenkovane dost ale toto si akosi neviem predstavit...ale ked si spomeniem na nasich byvalych susedov tak oni byvali v jednoizbaku piati 😲 tak my hadam jednu dovolenku zvladneme... 😉

janazba
autor
9. júl 2013

A dochorvatska by to bolonajjednoduchsie viem, ale nechce sa nam cestovat autom tento rok 🙂