ahojte kocky.
viete mi poradit ako to je v hoteloch s prevarenou vodou a krmenim z flase? krmime vecer a rano, tak sa bojim ako to spravime
ideme na Ibizu a v hotelovych infoskach sme sa nedozvedeli nic. Inak a postielky maju hotely v dispozicii? alebo deti chrnia medzi rodicmi?
@bershka - pri objednavani dovolenky si treba rezervovat, vyziadat detsku postielku, nie v kazdom hoteli je samozrejmostou pripravit detsku postielku, niekedy staci postielku ziadat pri check in, nemusia zasa mat tolko postielok. Preto je vhodne ziadat este pred prichodom. Prevarena voda-ja si nosim malu rychlovarnu konvicu a na izbe si vodu prevaram. Tak nemusim nikam behat, zhanat aby mi niekto vodu prevatil. Flase si nosim 2, umyvam si ich na izbe.
ahoj bershka,
tak ako baby pisu, zalezi na type hotela. ja som s malou uz bola vela krat na hoteli. lepsie hotely vychazdali v ustreti, ale zase ak je to 5hviezdovy hotel a ty ich budes prehanat tak ti nauctuju room servis. lepsie je si pytat rychlovarnu konvicu na izbu a prevarat si vodu podla potreby. hotely malu oznacene, ze "baby friendly" a tie maju detske postielky aj detske stolicky v restauracii na vyziadanie a aj animatorov, ktori sa o deti vedia postarat. najlepsie je sa informovat v cestovke v ktorej si si hotel objednavala. my sme si brali vzdy "dvojizbovy apartman" alebo dvojmiestu izbu, aby som nemusela ist s malou zaroven spat aj ja. takto som ju uspala a odisli sme do druhej izby, pripadne druhej casti izby. najlepsie si tieto info overit v cestovke alebo priamo s hotelom. urcite maju web stranku a e-mail kde si mozes aj takto pisomne vsetko overit.
my sme boli v bulharsku v 3*, postielku sme si objednali vopred cez cestovku a tak aj bolo, bez problemov... a najlepsia je daka mala konvica, to sa asi vsetky zhodneme 🙂
@bershka velmi zalezi na type hotela....tie lepsie(4*,5*) vedia vyhoviet vo vsetkom...ak vies do akeho ides, vygoogli si ich stranku a napis im mail, mohli by ti odpisat