Ahojte s priateľom chceme ísť niekam k moru kedže to chcem ako dárček (dovolenku) mu dať..ale zas nemam nejaky veľky budget max do 430€ Našla som lacne ubytko v Santoríny.. Je to dobry nápad? ako je to cenovo tam ? nejak 28.8 by sme chceli ísť do nejakeho 31.8 ( nám uplne stačí toľko dní ) alebo odporúčate niekam inam? Tiež som rozmýšľala nad Čiernou horou..
@vikcura9 430€ na vsetko???
Santorini je jeden z najdrahsich greckych ostrovov, plny turistov 24 hodin denne. Lacne ubytovanie je relativny pojem. Letenky tam tiez nie su najlacnejsie, transfery, restauracie, toto vsetko je tam drahe.
@veronikaszabova v podstate hotel som našla za 230 a letenky tiež z viedne lacné nejak 85 spiatočná
@vikcura9 hotel 3 noci pre dvoch na Santoriny za 230€??
V hlavnej sezóne to nájdeš akurát v nejakom pofidernom hoteli, nedáš link?
@katkaseiner preto hladam nejake rady
@veronikaszabova na booking ano bez stravy ale
@vikcura9 i tak je to malo. Hod link
@vikcura9 A stravu chceš z čoho platiť?
@veronikaszabova možno to je blbosť moc dobre ja sa nevyznam prvy krat pozeram toto všetko https://www.booking.com/hotel/gr/agios-antonios...
@vikcura9 uprimne? Mat budget 500€... Tak radsej nikam nejdem.
@vikcura9 Tiež by som s touto sumou nikde do zahraničia nešla. Spravte si výlet tu na SR.
@vikcura9 a ubytko vyzera strasne. Ako ubytovna
@veronikaszabova uplne v pohode sa da kamaratka bola za 200+€ v ciernej hore 🙂ked vie niekto spravne hladat
@veronikaszabova pozri nam nejde o luxus nam ide len prespat a osprchovat sa.. my cely den budeme prec neprisli sme trcat na hotely ..
@vikcura9 ale k ubytovaniu este poistenie pocitaj stravu ..no ja neviem. Mne to pripada ako buda to ubytovanie..
@zuzanockamt na slovensku je to tak jak v zahranici🤣 ako vravim mne nejde o luxus nepotrebujem ranne ranajky do postele s bazenom pod balkonom
@vikcura9 ja tiez nesedim na dovolenke na riti na hotely... Ale vyzadujem aspon nejaku uroven. To je vsetko.
@veronikaszabova my sme mladí nemame 30+ radsej budeme po vonku behat pri plazi a pozriet si mesto a pod. nie sa valat v bazene na hotely
@vikcura9 stale nechapes... nevadi.
@veronikaszabova cista romantika tento darcek..no ale chapem ked niesu peniazky..autorka a uz si bola takto na vlastnu past na dovolenke??
@vikcura9 A ešte raz ... z čoho chceš to jedlo + pitie platiť? A poistenie tam máš započítané?
Na SR tak jednu noc niekde alebo jednodňový výlet som myslela. Ale so 430€ by som neletela.
@slavomira236 ja by som to nazvala "ruzove okuliare"....
430€ je zahul na dovolenku. A este k tomu grecko.
@slavomira236 nebola preto si prosim rady tunak nie negativne nazory
@zuzanockamt tak jedlo samozrejme ze som pocitala mimo ceny ja riesim hlavne letenky a ubytko.. jedlo sa urcite bude dat niekde
Za mňa jedna z dovoleniek, na ktoré rada spomínam, bolo precestovať Taliansko s tým, že sme bývali po hosteloch a prežili sme ako mladí študenti bez peňazí, spoznali super ľudí a máme perfektné zážitky 😄 takže dá sa aj tak… ale Santorini je teda z tých drahších destinácií, tam by som s týmto budgetom nešla
@vikcura9 skus pozriet nejaku cestovku niektore robia aj take vikendove 3-4 noci..akk by si sla last minutku.aspon nejaky penzion
@vikcura9 No to ubytovanie 🙈 Mňa by tam teda nikto nedostal.
430E mas budget na co presne?
Grecko je dost drahe poslednych par rokov... ta Cierna hora autom by mozno bola lepsi (lacnejsi) napad.