Ahojte, pôjdeme.prvy krát na dovolenku aj so stravou. Máme All inclusive light. Raňajky, obedy, večere. Prosím to pôjdeme klasicky tri krát sa najesť ? Alebo môžem napríklad na obed ísť (mal by byť od 11:30 do 14:30) hneď na začiatku a potom aj povedzme o dve hodiny druhý krát ? Alebo môžem ísť len raz ? Akože nieže by sme boli nejakí pažravci ale napríklad dcéra pred spánkom zje polievku alebo len trošku obed a po spánku je zvyknutá zjesť poriadne druhé. Tak či môžme ísť aj na dva krát alebo nie, alebo na nás budú pozerať ako na pazravcov 😅
All inclusive väčšinou zahŕňa bufet a môžeš jesť koľko chceš.
V tom casovom rozpati mozete ist kolkokrat chcete. Ultra znamena, ze ponuka nejakeho jedla je v podstate stale plus viac alkoholu. Urcite ale nebudete hladovat 🙂. Nikto nic neriesi neboj.
Light býva bez drinkov, max. pivo/vino k obedu a na večeru + nemusia byť snacky medzi hlavnými jedlami… koľkokrát prídeš na obed ti kontrolovať nebudú
Ja robim v hoteli, AI nemame, ale napr. s tym, co pises o dcere problem nemame. Ak nam na recepcii restiky rodicia povedia co a ako potrebuju..vzdy vyhovieme..
Ďakujem vám, tak nebude problém teda. Áno máme písané že pivo a víno k obedu a večeri.
A nealko je nejak k dispozícii celý deň neobmedzene alebo mám rátať s tým že nejaké vody si pôjdeme niekam kúpiť ?
Pozri si popis pri konkretnom hoteli kam idete, ak cez CK, tak to tam musi byt presne vypisane, ze co obnasa tento typ stravy. Ak by to nebolo, tak na oficialnej web stranke hotela urcite tieto informacie najdes.
To nealko si musíš pozrieť konkrétne v popise hotela,v bežnom All inclusive je nealko celý deň plus aj minibar sa zvykne dopĺňať,niekde len vodou,niekde aj sytenymi nápojmi prípadne pivom,ale keď je to AI light,tak je možné,že tie nápoje v tom nebudú,ale to už naozaj zistíš len v popise hotela, každý to môže mať inak..
Idete iberostar cristina?
Kazdy hotel to ma inak. Pozri si ten vas…
Najistesie informacie budes mat, ked si vyhladas cely koncept vasho stravovania (teda toho AI light) konkretne vo vasom hoteli. Ak idete cez CK, oni to mavaju vacsinou na takom prilozenom dokumente, kde su aj casy podavania jednotlivych jedal atd, proste vsetky detaily. Lebo to, co plati v jednom hoteli, nemusi platit v inom a tak aby si nedostala mylne informacie tuto od nas ;)
Ideálne kuknit co mate v prospektoch v CK alebo v samotnom hoteli. Koncept Al light vo všeobecnosti znamená v hoteloch, že sa nepodávaju alkoholické nápoje. Možno tak víno a pivo a vo vyhradenom čase (obed, vecera). Zvyšok funguje ako normálny AL, čiže nápoje počas dňa nealkoholicke, klasické jedla aj snaky.
@ladolcevita my sme minuly rok mali all inclusive a mali sme karticky na jedlo a ked si uz odisla z jedalne, tak smola. potom si uz len cakala na cas dalsieho jedla. takze to nie je pravidlo ze pocas podavania obeda tam moze kedykolvek prist a najest sa 🙂
Každý hotel to ma inak nastavene, ale pri light je v podstate plná penzia plus drink pri jedle pivo alebo vino. Ale mimo jedla si platíš drinky a občerstvenie toto majú väčšinou v Taliansku takýto light all
Véd sa pozri co zahŕňa AI light... Ja som bola kedysi dávno na AI už to roky nepraktizujeme, ale to bolo ze si kľudne mohla jest od 11.30 do 14.30 nonstop, akurát sa jedlo nemohlo vynášať