Jedno babatko - vajicko, druhe tiez male v reboarderi. Starsie auto, vpredu nie je izofix.
Babatko vo vajicko bude asi vedla sofera..
Riesenie aby bola matka s oboma detmi vzdau je asi nove auto..
Ja som vždy išla s oboma deťmi vzadu. A ja sedím v predu alebo šoférujem. Existujú aj zrkadlá ktoré sa dajú tak umiestniť, že z predu na deti vidíš. Ja som vždy naložila deti prebalene najedene a išlo sa
naši sedia aj sedávali vzadu sami, medzi tými sedačkami bolo/je málo miesta, môžeš si upevniť to zrkadielko, aby ste videli na bábätko spredu a staršie dieťa (podľa toho aké je veľké) ustanoviť za hlásateľa, čo robí súrodenec
Najskôr ja vzadu medzi sedačkami, zmestila som sa 😄 po nejakom čase sa mi ale viac osvedčilo nechať ich vzadu samých, lebo keď ma mladší nevidel, niekedy aj zaspal. Keď ma videl, len hulakal.
No nasi grcali v 1 kuse, tak som bola ako sardinka medzi nimi vzadu. Mali sme Superb.
Teraz mame deti 4, mame 7 miestne auto, sedim uplne vzadu s babatkom vo vajci a ostatni maju samostatne sedacky, druhe dieta - dcera, najnovsie sedi vpredu, lebo inak jej je na grc.
Vzdy som davala a budem davat deti dozadu.
Manžel alebo ja sme šoférovaní, vajíčko na spolujazdcovi a druha vzadu. Keďže mi staršia prestala vo vajíčku dýchať ako 6 týždňova tak som si ich netrúfa nechať samé vzadu. Keby som nesedela pri nej vzadu tak by som si myslela ze spi, a by sa mi zadusila. Teraz už asi od 8m mladšej sú spolu vzadu a mam zrkadielka aby som ich videla.
Nikdy som nemala deti v sedacke vpredu, ani vo vajicku. Podla mna tam nepatria. Obidvaja boli od malicka vzadu, aj ked som s nimi isla sama.
Staršie auto? Či sme šli Favoritom či Felíciu vždy som sedela v zadu , strede medzi deťmi
Začnem vpredu a skončím pri nich vzadu. Buď jedno alebo druhé zvracia
My sme mali staršiu vpredu na sedadle spolujazdca v autosedačke (sedačka upevnená bezpečnostným pásom auta) a ja som sedela s malým vzadu. Niekedy som ho za jazdy dojčila (dieťa v sedačke a ja som sa tam nad neho nejako naskladala na chvíľu pripútaná len bedrovou časťou pásu).
Zmenili sme to, keď mal mladší asi 1.5 roka - odvtedy sú deti vzadu a rodičia vpredu.
Vajíčko bývalo vpredu, ja vzadu. Dočiahla som tak na obe deti. Ak som šoférovala, tak vzadu bola staršia sama. 🤷♀️