Ako cestujete s dvomi malými deťmi v aute?

1. jún 2023

Jedno babatko - vajicko, druhe tiez male v reboarderi. Starsie auto, vpredu nie je izofix.
Babatko vo vajicko bude asi vedla sofera..
Riesenie aby bola matka s oboma detmi vzdau je asi nove auto..

galganka
1. jún 2023

Vajíčko bývalo vpredu, ja vzadu. Dočiahla som tak na obe deti. Ak som šoférovala, tak vzadu bola staršia sama. 🤷‍♀️

heidy222
1. jún 2023

Ja som vždy išla s oboma deťmi vzadu. A ja sedím v predu alebo šoférujem. Existujú aj zrkadlá ktoré sa dajú tak umiestniť, že z predu na deti vidíš. Ja som vždy naložila deti prebalene najedene a išlo sa

dzejsik
1. jún 2023

naši sedia aj sedávali vzadu sami, medzi tými sedačkami bolo/je málo miesta, môžeš si upevniť to zrkadielko, aby ste videli na bábätko spredu a staršie dieťa (podľa toho aké je veľké) ustanoviť za hlásateľa, čo robí súrodenec

thoughtfulweirdo
1. jún 2023

Najskôr ja vzadu medzi sedačkami, zmestila som sa 😄 po nejakom čase sa mi ale viac osvedčilo nechať ich vzadu samých, lebo keď ma mladší nevidel, niekedy aj zaspal. Keď ma videl, len hulakal.

nevenka
1. jún 2023

No nasi grcali v 1 kuse, tak som bola ako sardinka medzi nimi vzadu. Mali sme Superb.
Teraz mame deti 4, mame 7 miestne auto, sedim uplne vzadu s babatkom vo vajci a ostatni maju samostatne sedacky, druhe dieta - dcera, najnovsie sedi vpredu, lebo inak jej je na grc.

rebrambora
1. jún 2023

Vzdy som davala a budem davat deti dozadu.

natalia1619
1. jún 2023

Manžel alebo ja sme šoférovaní, vajíčko na spolujazdcovi a druha vzadu. Keďže mi staršia prestala vo vajíčku dýchať ako 6 týždňova tak som si ich netrúfa nechať samé vzadu. Keby som nesedela pri nej vzadu tak by som si myslela ze spi, a by sa mi zadusila. Teraz už asi od 8m mladšej sú spolu vzadu a mam zrkadielka aby som ich videla.

ivanakal
1. jún 2023

Nikdy som nemala deti v sedacke vpredu, ani vo vajicku. Podla mna tam nepatria. Obidvaja boli od malicka vzadu, aj ked som s nimi isla sama.

katica06
1. jún 2023

Staršie auto? Či sme šli Favoritom či Felíciu vždy som sedela v zadu , strede medzi deťmi

tosomja
1. jún 2023

Začnem vpredu a skončím pri nich vzadu. Buď jedno alebo druhé zvracia

lenkatroj
1. jún 2023

My sme mali staršiu vpredu na sedadle spolujazdca v autosedačke (sedačka upevnená bezpečnostným pásom auta) a ja som sedela s malým vzadu. Niekedy som ho za jazdy dojčila (dieťa v sedačke a ja som sa tam nad neho nejako naskladala na chvíľu pripútaná len bedrovou časťou pásu).
Zmenili sme to, keď mal mladší asi 1.5 roka - odvtedy sú deti vzadu a rodičia vpredu.