Ahojte, chcela by som sa informovat ak ste niekto letel touto spolocnostou toto leto ako ste boli spokojny, mali ste aj nejake obcersvenie pocas letu?
@macik9999 dakujem pekne za info, my letime v piatok tiez do Turecka
@anastaziamala peknu dovolenku
@anastaziamala leteli sme v juni na Korfu- mali sme aj obcerstvenie. Boli sme spokojni 😉
@anastaziamala Ahoj, my sme leteli v juni na malorku a dali nám bagetu, pitie a kavu/caj, takže spokojnosť. Akurát nám dosť meškal let cestou tam aj späť, ale kto za to mohol neviem :D
Ja mám len tie najlepšie. Nie že by mi chutila ich mizerná mini bageta, ale za 3 hod. meškania mi vrátili 400 e. Priala by som si, aby každoročne meškali aspoň 3 Hod. a moja dovolenka bola o odškodné lacnejšia. Dokážem oželieť tých pár hodín, ktoré som miesto ležania na pláži, strávila sedením na letisku😂😂😂
@bsp39 Ako ste dosiahli vrátenie 400 eur?
@anastaziamala su to chartre a daju max bagetu a nejaky napoj
@oliverceky podľa predpisov EÚ je na to nárok v závislosti od vzdialenosti a času meškania.
@anastaziamala my sme s nimi sli 2.x, lebo vsak v cene zajazdu... Tak lietadlo male, ale tak leteli sme 3 hodiny.. my sme leteli vzdy v noci, kto chcel, vzal si bagetu, v ponuke studene a teple napoje, alkohol za priplatok. Nemam to velmi s cim.porovnat, predtym uz neviem, s kym sa.letelo, ale tie lietdala su pre mna rovnake, aj predtym 3 a 3 sedadla, tiez bageta a ked sme.leteli rano, bola navyse ta napolitanka.. mas len jeden typ bagety, na vyber nie je..
Ahojte mám veľmi zlu skúsenosť …let Mahon / Menorca …do Ba bol dosť chaoticky…veľmi staré lietadlo … s lietadlom veľmi triaslo …Ok mohlo ísť o turbulencie…bol deň a krásne pocasie ….ale v lietadle velka zima …veľmi zle pristávanie …pilot keď k nám prehovoril len to zachrčalo….báli sme sa my aj deti aj ľudia v lietadle …takže do budúcnosti sa chcem vyhnúť tejto spoločnosti
Už nikdy viac! Neodporúčam! Leteli sme 4clenna rodina z Antalye do Bratislavy. Meškali sme takmer 4 hodiny. Písali sme ohľadom kompenzácie ako majú napísané na ich stránke a povedali, že nemáme nárok na nic. Otrasný prístup. Túto spoločnosť neodporúčam, absolútna nekorektnost.
@maca74100 prečo nemáte nárok?
Nad 3 h meškania by mal byť
Let bratislava oman
@anastaziamala ahoj leteli sme s nimi v juni do Turecka let v pohode a obcerstvenie bageta,keksik a pitie