Bol niekto v tomto hotely? Skusenosti?
@jarosko27 zdravim, izby su tam v pohode prosim? My ideme o tyzden, a jedine zle recenzie som citala prave na izby 2+2 co mame my, ze su velmi male a stare. Da sa za "poplatok" do pasu na recepcii dostat k lepsim izbam, popripade kde odporucate. Dakujem
@diablito01 izbu sme mali super z balkonom na rohu hlavnej budovy hned pri velkom hlavnom bazene cisto tam bolo vsetko na jednotku uplne super strava vkastne nieje co dodat more ciste teple bazeny ties top dovolenka spali sme v hotely lonicera spa nie world do pasu som dal 20€
@diablito01 ale neboli sme vo worlde je to jeden areal ale spa je lepsia
@jarosko27 dakujem, vyzera to pekne, tak vraj mozeme vyuzivat vsetky sluzby ako v Spa okrem hlavnej restauracie, tak uvidime.
@jarosko27 ako dlho prosim trvala cesta z letiska?
@jarosko27 treba menit peniaze alebo sa da platit eurami/kartou? Ďakujem
@diablito01 cesta cca 70 min a peniaze netreba menit platit sa da kartou a je tam aj herna pre deti velka vlastne dve na zetony a zetony sa daju zaplatit aj kartou bedete spokojny je tam naozas super mi skusame tento rok pegasos royal to je kusok ad lonicefi odchadzame 19.7
@jarosko27 super tak prajeme krasnu dovolenku. Aj na ten hotel som pocula chvaly, nech ste spokojni. To je super ze 70min, ja som kdesi čítala ze transfer vyse 2,5h.
@diablito01 prepacte ale som zle napisal takych 1.5hod to trvalo a zalazi podla toho kolko hotelov ma bus cestou no ved uvidite ale dve a pol hodiny isto nie
Nejake novsie recenzie? Je moznost zmenit world na spa hotel v den prichodu? Dlzka cesty, kolko m je pozvolny vstup? V mori je piesok alebo tie jemne kamienky? Nakupne moznosti a vecerny program? Dakujem
@anastaziamala boli sme tam je tam super a ideme zas nic lepsie sme nemali za tu cenu