Aké počasie je v Chorvátsku v máji?

kia241
4. jan 2014

ahojte babi ake pocasie je v maji v chorvatsku?myslim kolko stupnou?da sa normalne uz kupat,lebo citam ze niekto uz ide v maji na dovolenku,,dakujem

gumimaci
4. jan 2014

ahoj podla mna Chorvatsko v maji je este studene. My sme boli na konci juna, vzduch uz bol okolo 30, ale voda studena. Zatial sme mali najteplejsie more vzdy koncom augusta-zaciatkom sept. ale aj to treba ist na juh. Na severe je pocasie nestalejsie.

winka99
4. jan 2014

urcite nieje take pocasie aby sa dalo kupat, pokial nieste otuzilci...my sme boli zaciatkom jula, bolo horuco, aj sme sa kupali, ale voda bola dost studena..

amatas
5. jan 2014

ja v Chorvátsku žijem, vacsinou sa dá kúpať v druhej polovici mája až koncom mája ale teplota mora je tak trochu pre otužilcov. Ale posledné 2 roky sa kúpanie začalo až v júni, verím že to tak nezostane a vrátia sa staré dobré časy. Ale už sa mi stalo že sme sa v pohode kúpali už v polke mája a teplota vody bola okolo 23 stupňov. Ale to je skôr výnimka, raz za pár rokov. Výhoda Chorvátska v máji: málo turistov, lacné ubytko, je možné veľa toho vidieť a pri dobrom počasí skombinovať aj s kúpaním 🙂 Nevýhoda: sezónne podniky, bary na pláži, atrakcie ešte nefungujú, len v niektorých hotelových lomplexoch ale aj to nie všetky.

molly991
10. jan 2014

ja som bola min rok od 7.5 do 11.5 v Omisi a bolo prekrasne. Vratila som sa "pripecena" riadne 🙂 , more nebolo az tak vyhriate a plavala som stale. dalo sa to zniest 🙂
najlepsie je koniec augusta a september.... menej turistov, more vyhriate neskutocne a lacne vsetko 🙂