Chcela by som kúpiť stan prípade polostan k vode, kvôli maličkemu synovi, ale neviem sa rozhodnúť, máte nejaké stany, nám by bol ideálny nejaký menší nakoľko auto nemáme, tak niečo čo sa dá v pohode vziať. Ďakujem
ja mám rada tie polostany, čo sa samé aj rozložia, to ti je dobrá vec, vezmeš ho bez problémov do ruky, rozložíš, potom zložíš a ideš, akože to je dobrá kúpa 😉
@damiana1992 ked sme mali malinke deti, tak sme k moru nosili taky vylozene detsky stan-myslim, ze z Dracika. Tam som zvykla dieta nakojit a potom tam aj spalo. Navyse ten stan deti vyuzili aj doma, v izbe na hranie. Teraz tipujem, ze su uz aj tie z hrackarstva kvalitnejsie, ja pisem o stane spred takmer 20-tich rokov.
@viestta ten vyzera naozaj dobre😉
@damiana1992 my mame zrejme predchodcu tohto https://www.decathlon.sk/pristresok-compact-fre... a nic dokonalejsie sme nemali. A to sme mali tych stanov uz niekolko, kedze nastrasie dieta ma 22, takze sme odskusali uz vselico. Aj v silnom vetre drzi ako pribity, nie je v nom horuco, je v nom vela miesta... nas sa navyse sklada jednym pohybom ako dazdnik, tento tusim nie...ale vyzera podobne. Mozno ten dazdnikovy este naskladnia, lebo babrat sa s tymi kovovymi tyckami je nic moc.
Ďakujem už som si vybrala 😇😇
@simsalabim Aj my mame nejaky z decathlonu, len ten vychadzal nejakych 24 euro ci tak nejako ked sme ho kupovali a je super. Ja nedam na taketo veci dopustit k vode, to je to najlepsie, deti sa skryju, oddychnu, Janka si tam aj podriemka 🙂
@zuzpar suhlasim, ale nie je stan ako stan. Mali sme aj take, v ktorych sa nedalo od horucavy vydrzat.