Aké máte skúsenosti s prebalovaním na cestách?

migely
3. feb 2014

my sme malej museli vymeniť plienku na stole na odpočívadle lebo čerpačka tam nebola 😀 a najblížšia bola asi 26km

sissik
3. feb 2014

bezne v kufri, na prednom sedadle, ked je teplo na deke na trave

edie63
3. feb 2014

Ja som malu prebalovala na kolenach, ked to inak neslo. Nic v zlom, ale nechapem pointu... 🙂

henas
3. feb 2014

No smiešne🙂ked som išla sas krpcom v aute tak som ho prebalila na prednom sedadle..a ked som išla s dedkom ten ma veľké auto tak vo vanicke v kociku nebol problém 🙂

aprilka90
3. feb 2014

ked sme jeli na SK na dolenku s CZ (650km) tak som našu prebalovala bud na wecku na benzinách a lebo v uate na sedačke a bolo 🙂

veriiii
3. feb 2014

no, vies co, z vlastnej skusenosti ti mozem povedat,ze tie prebaloviacie kutiky su vacsinou aj tak spinave☹,tak ozaj to uz len v pripade velkej nudze, ak je male pokakane...

brnka
3. feb 2014

no na Slovensku je to dost ubohe, ked nahodou aj prebalovacia miestnost je, tak ta hygiena..... no na hanbu. Najcastejsie som deti prebalovala v aute.

luba28
3. feb 2014

aj ja prebalujem v aute na zadnom sedadle,alebo v kufri ked je volny,.... 🙂 🙂 🙂

ikke
3. feb 2014

pokial nebol stol na odpocivadle zasnezeny... 😀
a najblizsia cerpacka 26km? no a? mas predstavu, ze kazdych 5km by pri ceste mal stat prebalovaci pult? 😅

ja som prebalovala aj na lavicke v restauracii, nastastie nemali za stolom len stolicky 😀 (na wc sa s detskym zakaznikom malokedy pocita a to nielen na slovensku 😉 )

jasminet
3. feb 2014

ja som prebalovala v restike na stole 😀 teda v oddelenej casti a nikto tam nebol, aby ste si nemysleli, ze som malu medzi lososa a brav. panenku polozila 😉 😀 a nebola pototo nastastie, iba potento 😅

anny1984
3. feb 2014

Na zadnom sedadle to nie je problém, či? 😀

iinuska
3. feb 2014

ja som prebalovala len v aute

barbora59
3. feb 2014

v aute, podlozka , vlhkace a ides 🙂

euka210
3. feb 2014

v aute na sedadle, v zime trochu problem, ale zatial nekaka vela, tak vydrzi.

dankako
3. feb 2014

ziaden problem, v aute na sedadle je to jedna radost, osobne by som ani nevyhladavala prebalovacie pulty na zachodoch 😖 , v auticku mam cisto 😉

libad
3. feb 2014

Ja tiez len v aute.

bibinka44
4. feb 2014

Naco hladat prebalovacie pulty na odpocivadlach ci restikach ked si ho vezieme so sebou....staci prestriet deku na prednu kapotu a jena svete najlepsi pojazdny prebalovaci pult... 😀 ... odskusany super odporucam ale iba v teplom pocasi 😎

sharlotta
4. feb 2014

Na zadnom sedadle.Dala som vetrovku, alebo sveter, aby bolo dieta rovno a netlacili ho pasy, predne sedadlo posunut uplne dopredu a pohoda. No, len ja mam 158cm...