my sme malej museli vymeniť plienku na stole na odpočívadle lebo čerpačka tam nebola 😀 a najblížšia bola asi 26km
Ja som malu prebalovala na kolenach, ked to inak neslo. Nic v zlom, ale nechapem pointu... 🙂
No smiešne🙂ked som išla sas krpcom v aute tak som ho prebalila na prednom sedadle..a ked som išla s dedkom ten ma veľké auto tak vo vanicke v kociku nebol problém 🙂
ked sme jeli na SK na dolenku s CZ (650km) tak som našu prebalovala bud na wecku na benzinách a lebo v uate na sedačke a bolo 🙂
no, vies co, z vlastnej skusenosti ti mozem povedat,ze tie prebaloviacie kutiky su vacsinou aj tak spinave☹,tak ozaj to uz len v pripade velkej nudze, ak je male pokakane...
no na Slovensku je to dost ubohe, ked nahodou aj prebalovacia miestnost je, tak ta hygiena..... no na hanbu. Najcastejsie som deti prebalovala v aute.
aj ja prebalujem v aute na zadnom sedadle,alebo v kufri ked je volny,.... 🙂 🙂 🙂
pokial nebol stol na odpocivadle zasnezeny... 😀
a najblizsia cerpacka 26km? no a? mas predstavu, ze kazdych 5km by pri ceste mal stat prebalovaci pult? 😅
ja som prebalovala aj na lavicke v restauracii, nastastie nemali za stolom len stolicky 😀 (na wc sa s detskym zakaznikom malokedy pocita a to nielen na slovensku 😉 )
ja som prebalovala v restike na stole 😀 teda v oddelenej casti a nikto tam nebol, aby ste si nemysleli, ze som malu medzi lososa a brav. panenku polozila 😉 😀 a nebola pototo nastastie, iba potento 😅
Na zadnom sedadle to nie je problém, či? 😀
ja som prebalovala len v aute
v aute, podlozka , vlhkace a ides 🙂
v aute na sedadle, v zime trochu problem, ale zatial nekaka vela, tak vydrzi.
ziaden problem, v aute na sedadle je to jedna radost, osobne by som ani nevyhladavala prebalovacie pulty na zachodoch 😖 , v auticku mam cisto 😉
Ja tiez len v aute.
Naco hladat prebalovacie pulty na odpocivadlach ci restikach ked si ho vezieme so sebou....staci prestriet deku na prednu kapotu a jena svete najlepsi pojazdny prebalovaci pult... 😀 ... odskusany super odporucam ale iba v teplom pocasi 😎
Na zadnom sedadle.Dala som vetrovku, alebo sveter, aby bolo dieta rovno a netlacili ho pasy, predne sedadlo posunut uplne dopredu a pohoda. No, len ja mam 158cm...
bezne v kufri, na prednom sedadle, ked je teplo na deke na trave