Poradte kufre na dovolenku. Uvitam aj konkretne tip na nieco dobre.
Nase stare su fakt stare. Na dovolenke sme boli cca 10r nazad. Myslim letecky. A tak potrebujeme kufre.
2dospelacke velke a nieco pre deti mensie. Ako to je s vahou? Rovnako maju deti vahu kufra ako dospelaci? Alebo to dako urcuje cestovka? Dik
Ja som si do lietadla brala starý kufor s 2 kolieskami.. cestovka určila že linkou ktorou budeme letieť môže mať do 25kg. Keď som videla ako robia s kuframi tak som bola rada že mám starý. Plastové kufre tam hádzali ale ľudia si to obalili fóliou. Aj tak je jedno aký máš kufor hlavne si riadne označiť a dúfať že sa nestrati
Pravidla ohladom batoziny urcuje iba letecka spolocnost. Cestovka ti predava iba ich produkt. Pri kupe novych kufrov odporucam pozerat na vahu kufru. Aby napr kufor nevazil 5 kg z povolenych 20kg. Mala som latkovy kufor a ten mi poskodili tak (prerezanie latky), ze som ho reklamovala a kupila novy. Nedal sa ani opravit. Odvtedy mame iba skrupinove. A ano, je vidiet smuhy od manipulovania, ale nie su poskodene a drzia. Lietame niekolkokrat do roka a kufre maju aj 10 r a su v poriadku. Tiez som za 4 kolieskove. Klasicky objem, ktorym sa zmestis do vahoveho limitu je okolo 85-95 litrov. Dieta nad 2 roky ma rovnake podmienky a limity ako dospely.
Ak planujete v buducnosti cestovat pravidelne, odporucam Samsonite.
ja mam latkovy od Samsonite, kupovala som ho v r.2009, odvtedy s vynimkou 2 rokov kazdy rok s nim cestujem letecky a vobec nie je poskodeny, ozaj len nejake drobnosti, smuhy a pod 😉 Skrupinkove kufre co sme kupovali tusim v Metre neskor, uz davno odisli 😉
ak viac cestuješ, jednoznačne odporúčam Samsonite (my máme škrupinové), síce drahšie, ale je to investícia na celý život. Môj najstarší má vyše 25 rokov, má pár odreniniek, ale je plne funkčný
Najlepší deal keď myslíme na cenu a kvalitu je American Tourister... ale ak ho chceš na celý život tak Samsonite, sú fakt najlepšie avšak cena je už niekde inde 😀 😀
ja som minuly rok kvôli dovolenke objednavala set cestovnych kufrov cez najkufre, mam skrupinove, som s nimi spokojna
Deti mozu mat velke kufre v palube lietadla a male prirucne mozete mat pri sebe v lietadle. Cestovka neurcuje nic vahu batoziny urcitjr aerolinky. Vyberaj kufre ktore maju 4 kolesa idealne gumene ako kolieskove korcule nie plast .