Poraďte v jedle. Čo mi odporúčate v chorvatsku vyskúšať na jedenie. Aj s ich názvami. Moc krat ďakujem 🙏
Ryby, mäso, syry naozaj je mi to jedno nech to je chutne a najem sa 😁 sami kebab tu je na plazi, chceme ísť do reštaurácie, ale čo si mame dať. Ďakujem ďakujem za rady ❤️
Odporúčam ti rybu. Prídeš do vitríny vyberieš si aoni ti ju ugriluju.. V chorvátskuusim mat rybu, mleté u mäsu neverím
Ak mate radi plody mora tak skampi na zaru alebo lignje na zaru…grilovane krevety alebo kalmare, vacsinou podavane so zemiakmi a mangoldom
Ja mám rada tuniaka. A potom nám rada spagety alebo rizoto s krevetami (kozice). Alebo octopus šalát (z chobotnice), ale ten si dávame v jednej reštike, lebo máme radi keď je na kyslo a nie všade ho tak pripravujú. Inak zaujímavé, s kebabom som sa v Chorvátsku ešte veru nestretla 😀
Przene lignje s pomfritom a skampi na zaru s blitvom, krumpirom i kruhom su moje top🙏😁 to su vyprazane kalamare(take kruzky, najlepsie s hranolkami za mna) a to druhe su kralovske krevety na grile s mangoldom so zemiakmi a k tomu este chlieb..namacany do tej olejovej stavy mnam🙏 A este milujem ich najobycajnejsiu pizzu margheritu lebo tam vacsinou davaju oregano a proste to je prava chorvatska pizza😍
@ysseba vodice na plazi sami kebab, v meste už sme našli reštaurácie 😋 ochutnali sme z každého trošku
Nám chutila pljeskavica, alebo sme dávali misu pre viac osôb, rôzne druhy mäsa