Ahojte, chodiť niektorá z vás do talianska v septembri, konkrétne okolo Caorle, aké býva počasie? More je teplé? Býva veľa ľudí?
Maly bude mat v septembri 2 roky, odporučili by ste ísť v septembri? Alebo radšej v sezóne?
ak pojdete zaciatkom septembra, aspon nebude tolko ludi .....zavisi, co preferujete ....more by malo byt teple
vsetci taliani chodia po dovolenkach v strede augusta, takze to je vacsinou obsadene a ceny vyssie (oslavuju feragosto) okolo 15.8.....potom uz to byva volnejsie .....
No len aby sa nestali to co minuly rok. Zacal september skoncila sezona a ako by utalo h es sprianili opatrenia na pricestovanie do krajiny.
Aj to by som teda brala do uvahy. 🤷♀️
@dzina007 to ešte začiatkom septembra nebude 😊 my mame bezplatne storno do 17.8. neplatíme ani cent, až po príchode na mieste ... tak snáď do 18.8 budú jasne pravidla ako to bude o 2 týždne...myslím a dúfam, že teraz to bude inak...veľa ľudí po ockovani, testuje sa, bude už snáď relatívny kľud ...🙏🏼
moji rodicia chodia v septembri okolo 15, a vzdy maju more teple, a krasne teple pocasie a ludi pomenej.
my sme boli 2x v caorle v strede septembra a teda malo ludi, more este teple, Objednavali sme ale vzdy dva dni pred odchodom takze sme trafili aj pocasie, zvacsa tyzden predtym aj potom prsalo, takze je to aj o stasti. Ludi malo, ale v meste to aj tak zilo, boli sme s 1,5 rocnou dcerkou, restiky boli aj tak plne, neviem si predstavit co je v sezone. Kebyze si mam vybrat znova termin s detmi, tak v prvej polke septembra.
@adka6666 my sme boli v septembri 2020 na tydzen,boli sme ale v Rime,kazdy den bolo 30st,boli sme od 15 do 21,boli sme aj pri mori 1 den a bolo super,more akurat,aj nas riadne slnko opalilo.bolo pomenej ludi tak to bol idealny cas na dovolenku.2dni na to ako sme odisli tak sa rozprsalo a bolo skaredo tak sme vystihli idealny termin
Žila som v IT a bežne sme chodili Caorle,Rimini ...v septembri a bolo super. More teplé, počasie tiež fain takže smelo do toho 😊
skuste sa opytat aj v tejto skupinke
https://www.modrykonik.sk/group/7606/