Ahojte! Chystame sa s nasou malou do Tatier- do penzionu a uvazovala som nad kupou vysielacky, resp. elektronickej pestunky. Chcela by som vecer malu ulozit do postele a ist s ostatnymi von pred penzion, kde sa bude grilovat, posedavat a tak. Existuje pestunka, ktora je na toto vhodna a napriek ruchu a stenam penzionu fungovat? Vobec sa v tomto nevyznam tak prosim o radu. Viete mi odporucit konkretnu znacku? Dakujem!
ahoj tak my mame philips a sme velmi spokojni,ma 10 rokov a funguje a ma dosah tusim cca 200-250m
http://www.shop-mania.sk/bezpecnost-a-zdravie/p...
aj my sme mali philips držala 3 roky a bola dosť citlivá, že bolo počoť aj slabé zvuky mrnkanie a tak
neviem ci tu mozem odporucit obchod, ale ja som kupovala cez mall, tiez philips 525, mali sice vtedy lepsie ceny, ale aj teraz sa to da a teda som s nou velmi spokojna, naozaj citlivost super a ziadne sumenie...a tede myslism, ze aj ten dosah bude dstacujuci 😉
Ahoj ja tiez mam pri Mirke philips a zatial je najpepsi.
podobna otazka tu nedavno bola.vsetky pestunky funguju na rovnakom principe....ty potrebujes taku,ktora bude mat co najdlhsiu dostupnost signalu....ale cca 300m by ti malo stacit....na znacke nezalezi.