Aká bola dovolenka s ročným dieťaťom?

23. jan 2022

Chystáme sa na dovolenku s malým, v lete bude mať 1rok aj 2 mesiace. Rozhodli sme sa len pre Slovesnko, pre Bešeňovú. Len ma zaujíma aká bola vaša dovolenkacca s ročným dieťaťom, či ste si to aj trochu užili alebo ste boli ako zbité psy 🙂 Napíšte mi vašu skúsenosť 🙂 Viem že to závisí aj od dieťaťa, ale tak zaujíma ma to, ako ste to mali 🙂

luccija
23. jan 2022

Oveľa lepšia ako s väčším🙂veď musí to byť lepšie ako doma budete si robiť doobeda výlety potom bude spať a znova niekam vybehnete.Ak neplače celé noci nevidím problem

lucyl13
23. jan 2022

Tak my sme na na svk boli keď mala dcérka pol roka presne - bola to prvá dovolenka s ňou v lete na Liptove na 4 noci a bolo všetko ok, akurát jej šli prvé zuby, takze jedna noc celkom zlá a aj cesta domov, inak všetko ok a o rok na to mala 1,5 roka a odvtedy sme každý rok pri mori. Tento rok mala 4,5 a absolvovali sme Taliansko v júli na týžden aj s partiou ,HR v auguste na 3 noci a znova Taliansko v septembri na 4 noci.
Treba ísť, nech si dieťa zvyká 😊

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
23. jan 2022

záleží od dieťaťa, niektoré posadíš na deku, vysypeš mu tam hračky a o pol hodinu ho tam nájdeš hrať sa. Iné zdrhne, kým tú deku rozložíš, ak si ho nepriviažeš k nohe. 😎 Skôr ako tú Bešeňovu by som volila pláž, kde sa môže vyhrať s pieskom, kamienkami. Atrakcie sú skôr pre väčšie deti. Ťažko popredu povedať, možno sa prebaví prelievaním vody dlho, unaví v bazéne, pospí na lehátku a možno budete na striedačku za ním behať celý deň, čo bude chcieť všade ísť, všetko vidieť a všade vyliezať. Možno všetkým prospeje zmena prostredia, ty budeš odbremenená od varenia, takže dovolenka svoj účel splní

lucinka1645
23. jan 2022

My sme boli tak s malým v Luhačoviciach, lozil tam po štyroch a veľmi sa mu tam páčilo. Bol kojený, výživky som si pobrala z domu, dalo sa to. Akurát odporúčam apartmán. Brali sme tú cestovnú postieľku a v izbe sa nedalo hýbať. Keď sme sa sprchovali alebo chceli pozerať telku tak sa budil. Celý deň sme chodili s kočíkom po vonku.