Potrebujeme prespať jednu noc v Bratislave ale 18 mame obaja až za mesiac pustia nás? Ockovani niesme preto volíme airbnb kde na to až tak veľmi nepozerajú.
Logika 🙄 Veď asi kontaktuj pre pána toho s kým mate dohodnuté airnb, niekomu to môže vadiť inému nie. Na to tam je tá možnosť správy. 🙄
@mimka1402 Nemusíte byt hneď nepríjemná, stačí aj normálne odpísať, tak ako aj ja som sa slušne spýtala 🙂, a pána mi kontaktovať nešlo, preto sa pýtam, keby to zaplatím aby potom neboli problémy.
mamicky na konovi maju vestecku gulu a vedia teda odpovedat ci vas u seba necha 😂 kks fakt... ako to tu my mame vediet?
To nie je o neprijemnosti, ale o logike. Nechceš sa dať očkovať ok, lenže rátaj s tým, že veľa ľudí na airnb nepustia decko do bytu, lebo môžu mať problém. Plus aktuálne veľa ľudí rieši aj očkovanie a nezaockovanych nevpušťa do bytov... Takže nikto ti tu presne nepovie.
Tam nejde o vek,,, tam ide o to ze zaplatis …normalne airbnb funguje tak ak prejmes cely byt tak majitel ani nepride len ti povie kde su kluce ..aspon tak je to v zahranici …ak ides do share house …privita ta ukaze ti kde co je a pocie ak nieco potrebujes mas mu dat vediet a odide do svojej izby ;)
@marcelo1111 Záleží kde sú. V ba som sa stretla a aj známi s tým čo som vyššie písala, nie každý rieši len €
@zuzanka.zuzu žeby niekto môže mat skúsenosť?🙂
Nie, nepusti, musis mat 18 rokov. Je to v obchodnych podmienkach, predstav si ze aj Airbnb je monitorovane a davas tam svoj OP pri regostracii. Treba si to precitat, ty si neplnoleta a majitel ked ta aj ubytuje, co neubytuje, tak pojde do basy ak sa tam daco zomelie. Nevraviac o tom ze kopu prenajimatelov neodvadza dane zo zisku, takze si decko do bytu nepustia, lebo vravim, daco sa zomelie a pojdu sediet a este budu mat aj problemy ineho typu. Ale ktovie, v tomto bananistane je vsetko mozne 😀
@barborachors no vidíš asi nemáte pravdu, pretože moja matka komunikovala s majiteľom a povedal že je to v poriadku keď zákonný zástupca podpíše papier a tým vlastne sa zaručila za nás. A keď si to dobre pozrieš deti sa tam uvádzajú do 12 rokov🙂 a mám od decka daleko nemám 10 ale o mesiac 18, ani ja sa nevyjadrujem že ste stará teta. Pekný deň☺️
To je, ale že sebavedomie alebo nedospelosť tvrdiť," ze od decka mam ďaleko."😀 To si netrúfam povedať ani ja.😂
Ja len, že deckom kľudne môžeš byť aj do 70ky...
@mimka1402 mentálne áno, ale biologicky nie😉
Podľa mňa áno, keď zaplatíš...