Ahojte bol niekto tuto sezónu v spomínanom hoteli ? Chceli by sme ísť na dovolenku začiatkom septembra a podľa recenzií som na pochybách či ísť alebo nie ..
@mmm2mmm verím tomu, že áno, určite si príde každý na svoje, aj tie večerné programy stoja za to, každý večer je po programe aj party + soboty bývala vždy veľká party až do rana, pri ultra all inclusive je všetko neobmedzené - drinky aj jedlo, odporúčam vyskúšať coctaily v bare pri bazénoch miešajú ich tam fakt že tip top + skús určite gözleme ako snack počas pauzy na pláži ☺️ my sme tam mali dokonca aj zásnuby tak sa mi k tomu miestu celkovo viažu krásne spomienky
@t1nusa Ahoj, tiež pozeram na ten hotel🙂 a chcela by som sa opytať, či ste si jedlo naberali,alebo vam neberal personal? či tam boli ešte nejake obmedzenia? a v mori je pozvolny vstup, alebo hned hlbka? je potrebna obuv? Dakujem za odpoved🙂
@mmonika1402 pečivo, šaláty a koláče sme si naberalo sami, mäso, zemiaky atď nám naberal personál, o žiadnych obmedzeniach neviem, ani toto pre nás nebolo obmedzujúce, personál bol fakt veľmi milý a koľko sme si povedali toľko nám naložili ☺️ more malo pozvoľný vstup, na začiatku sú trošku aj kamienky, ale inak je tam samý piesok, vlny boli tiež zvládnuteľné ☺️ obuv netreba, aspoň my sme nemali
@mmm2mmm ahoj, prosimta, ako to je s uterakmi na plazi? Rozmyslam, ci brat nejake plazove osusky alebo nie… a nahodou postielka pre babatko? Nevies ci su k dispozicii? Dakujem 🤗
@slaviivals uteráky sa chodia brať do stánku vždy ráno od pol 8 tuším, pri príchode do hotela každý hosť dostane kartičku, ktorú potom necháva v stánku s uterákmi ak si ho berie na deň, večer sa uteráky odovzdávajú a vrátia ti kartičku späť ☺️ postielka pre babo netuším, nemali sme v tom čase bábätko
Ahojte prosím dievčatá ideme tento rok do tohto hotela ale budova king,manžel sa bojí že to budú staré,male ,špinavé izby,boli ste niektorá ubytovanq v časti king a nie queen.
Mam rezerváciu ,zajtra ideme do koala,len teraz moje nadšenie opadáva a bojím sa lebo cenovo je queen niekde inde ako king.
Ďakujem vám za odpoveď
@jurka2907 ja som myslela, ze King ma prave krajsie izby 🤔
@slaviivals ja neviem,lebo queen vychádza omnoho drahšie,tak som si domyslela,v cestovnej mi len povedala ze sú menšie.To by bolo super ,keby su krajsie😀
Bola si prosím v tomto rezorte?
@jurka2907 bola, v auguste. Ale teda v budove Queen
@slaviivals ďakujem za odpoveď 😊
Ahojte zienky, my sa s rodinkou tiez chystame do tohto hotela....ako sa vola prpsim budova pri bazenoch? Pani z cestovky mi vravela ze je to king aj nas tam ubytovala tak dufam ,ze je to pravda...mam ocka, co ma problem s chodzou tak sme potrebovali byt co najblizsie pri mori. Dakujem krasne
Prosím vás bol niekto v rodinnej izbe v Adore? My sa chystáme a nevedia mi zaručiť či budeme mať dve oddelené izby.vdaka
@mmm2mmm ja a bola to naša najlepšia dovolenka na akej sme boli 🙏🏻 jedlo bolo fantastické každý deň, veľmi pekné prostredie, bar a snack na každom rohu, milý a sympatický personál a o animátoroch ani nehovorím, všetko bolo perfektné a o rok sa tam chystáme znova 🤍