Dobrý deň, tak nakoniec sme sa rozhodli pre tento rezort,prosím bol tam niekto?Je vhodný pre rodiny s deťmi,ako je to s morom v tejto časti koncom júna?
Izba by bola v casti King.
Ďakujem za každý postreh 😊
@jurka2907 jaaaj aha takto🙂 my akurát riesime zájazd, posledná izba tiež jún 13teho ale v časti Club a teraz čítam blbé recenzie že to tam nie je prerobené...zo septembra a októbra recenzie...tak mi to v realitke majú prezistit...lebo King a Queen sú prerobené ale ten Club, čiže bungalov je otázny tým pádom aj keď na ich oficiálnej stránke majú info že sú aj tie prerobené....tak dúfam že to stihli po minuloročnej sezóne dať dokopy. 🤔
Inak ešte by ma zaujímalo že ako je to s.teplotou mora lebo na jún píše že 23 stupňov a teplota vonku 30. Obávam sa že do mora nevleziem pri takej teplote. 😅
@jurka2907 tak dnes sme ten zájazd kúpili, veľmi sa teším. 🙂 Garantujú nám prerobenú izbu takže fajn a čo som zisťovala tak vraj v polke júna je voda v Belek v úplne v pohode. My pôjdeme akurát 25 naspäť. 🙂 Aj my sme vybrali tento hotel práve kvôli synovi, vyzerá to tam perfektne a recenzie ozaj super. V Turecku sme ešte neboli takže celkovo niečo nové. Wow presuny vlačikom ale musia byť zážitok. 😀
Ahojte máme rezervovanú dovolenku v adore cez koala tour. Mám jednu otázku, možno mi budete vedieť pomôcť.
Chcem sa opýtať či ste v zmluve mali napísané kde budete ubytovaní. Lebo pri vybere dovolenky sme chceli výhľad na more. A keď som sa pýtala, či sa už vie kde budeme ubytovaní, odpoveď bola v clube ,lebo už nie sú voľné izby v hotely king. Doplacali ste niekto za výhľad na more?
@martinko12349 my sme bývali v Queen to je najvzdialenejšia budova,king má výhľad na more,ale club je podľa mňa tiež dobrá voľba,je to blízko k bazénom a tak.videla som,že to chválili v recenziách .jedno známi chceli z klubu prejsť do king a za výhľad na more doplácali na mieste 40 eur/ noc....
@martinko12349 my sme cez koalu akurát v Adore a mali sme hneď písané že budeme v king,nebolo inde volne ale king je najbližšie všade, či k moru ci k bazénu, mame 1p a úplne že super ubytovanie...
@jurka2907 Ahoj boli ste ubytovaní v časti king a vieš pridať aj reálnu fotku ako vyzerajú izby?
@santorinka001 izbu som si nefotila ale raz mi pani poslala foto ,skúsim nájsť a pošlem mali sme takú istú.
@jurka2907 ahoj. Aj ja vaham nad Adorou,riesime dobcu na posl.chvilu,este su tu nejake volne lkapacity...my sme 2 dosp.+ 2 deti( 7,13),moznosti ubytovania mame : izba dvojlozkova s 2 pristelkami (1/3+1,Club) ale izba 2 lozkova s 2 pristelkami ( 1/3+1, King budova). Prosim,nevies,ako vyzeraju taketo izby? Mozes peidat to fotov vasej izby v King ?. Je ta Club cast zrekonstruovana? King je za priplatok.....co je pidla teba lepdie ubytovanie? Budem vdacna za odpoved,uz nemame vela casu na rozmyslanie 🌝
@lubako teraz som to riešil z cestovnou. Časť club úplne nové prerobené izby cenu pre dve osoby na 11 noci mam 3240e alebo časť king troska vecia Izba tam máš aj výhľad na more ale je tam príplatok mne na 11 noci vyšiel 270euro.ja osobne si priplatim .
@martinko12349 a ta izba king je tiez reknstruovana? A nevies,tie 2 pristelky pre deti...co to je 2x pohovka alebo?
@jurka2907 my sme boli v lete 2023 urcite budete spokojný s hotelom. My sme boli v auguste bolo strašne teplo.