Sme 5- členná rodina. Deti sú už dosť veľké, na ubytovanie si vyberáme apartmán v súkromí. Tento rok rozmýšľame ísť niekde do strednej Dalmácie. Vyhovujúce ubytovanie som našla na adrialin.sk. Len si neviem vybrať miesto. Môže mi niekto poradiť? Ide mi hlavne o more, pláž, prostredie. Mám na výber z možností: Pakoštane, Sukošane, Vodice, Gradač. Orebič. Prosím poraďte, do Chorvátska sa chystáme prvý krát.
Boli sme 2x v Orebiči, je tam super. Par km odtial je dedinka Lovište - bozsky pokoj, malo ludi, okruhliaciky, ziadne balvany 🙂 Ale len pre tych, ktori maju radi naozaj klud, za nocnym zivotom potom treba ist do Orebicu.
Ďakujem, ticho nám naozaj nevadí, práve naopak, radi si ho užijeme. A keď sa budeme chcieť zabaviť, autom sa niekde zavezieme. 😉
@anik56 Ale myslim, ze Adrialin nema ubytovanie v Lovisti. My tiez chodíme cez nich 🙂 Loviste sme objavili len nahodou, ked sme sa boli previest autom po polostrove 🙂
@seahorse27 A ste spokojní s Adrialinom? Sú apartmány také, ako na fotkách? A konečná cena platí, alebo sa ešte niečo dopláca na mieste?
@anik56 my sme boli v orebici a pre deti ako vysite. nadherne. len je to velmi daleko, ale my s malymi detmi dva a styri sme to zvladli celkom fajn.
@anik56 my sme spokojní, fotky zodpovedajú skutočnosti a nič sa uz nedopláca, iba ak by ste si vybrali takú možnosť - pri niektorých apartmánoch sa dá zaplatiť vopred len záloha a zvyšok na mieste. Navyše uz nič.
My sme boli pred 3 rokmi v Chorvátsku v apartmánoch na ostrove Brač v Supetare. Apartmány sa volali vila Ina. Super apartmány s 2 spálňami, možné aj pre 5 osôb, s kuchynkou, klimatizáciou, a balkónom. Auto sme parkovali hneď pri apartmáne. Od pláže asi 200metrov. V stredisku máš kopec možností sa pomerne lacno vystravovať. Cestovali sme cez cestovku FIFO, oni sú už dlho na trhu , boli sme s nimi viackrát a dodržia to, čo sľúbia. Skús pozrieť na www.fifo.sk
@yanni jaj, som zle precitala:D no to zavisi od deti...moja je v aute hystericka...z presova do orebica je 1500 km... my chodime 2 dni, 2x rocne, lebo dat to na jeden den bola samovrazda....a s tym ze poslednych 30 km po dialnici uz dobreze neplaceme od unavy, neviem si predstavit koncit naopak tymi vselijakymi zakrutami a uzkou cestou do Lovista...
@lucinocka no nasi zvladaju dobre, len ja nezvladam. Ja zakruty neznasam, staci mi ku svokrovcom, to je sama serpentinka a uz mi ke na bleeee. Inak to sa taha asi cely zivot, mne uz ako dietatu byvalo zle, napchavali ma Kinedrilom a krpci v pohode. Len musime mat vela jediva so sebou. Cim viac, tym lepsie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Dievčatá, ďakujem všetkým. Deti sú už dosť veľké (12 - 15 rokov) a cestu zvládnu bez problémov. A za volantom sa vystriedame s manželom. Takže už teraz sa teším na dovolenku! 🙂
Nam sa vo vodiciach pacilo ak ti nevadi ticho